Τροχοί & TIR

Σύλληψη οδηγού ΦΔΧ στους Κήπους

Συνελήφθη στον Έβρο από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες. Συγκεκριμένα, ο αλλοδαπός δράσ
Πέμπτη 04/05/2023 - 10:42
Κοινοποίηση στα Social Media

Συνελήφθη στον Έβρο από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Συγκεκριμένα, ο αλλοδαπός δράστης οδηγώντας Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή τελωνιακών υπαλλήλων, διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αποκρύψει εντός του ρυμουλκούμενου, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, μεταφέροντάς τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.

Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα, χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων Αλεξανδρούπολης.

PreviousNext