Τροχοί & TIR

Στο εργοτάξιο με ΜΑΝ TGS 41.470

Έτοιμο να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο χάρη στη σκληρή και ανθεκτική του κατασκευή είναι το τετραξονικό ΜΑΝ TGS 41.470, η εμπορική πορεία του οποίου έχει ξεκινήσει στη χώρα μας. Τα πρώτα κομμάτια έχουν ή
από Παύλος Μαυρομύτης | Πέμπτη 04/05/2023 - 11:09
Κοινοποίηση στα Social Media
Στο εργοτάξιο με ΜΑΝ TGS 41.470
Στο εργοτάξιο με ΜΑΝ TGS 41.470

Έτοιμο να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο χάρη στη σκληρή και ανθεκτική του κατασκευή είναι το τετραξονικό ΜΑΝ TGS 41.470, η εμπορική πορεία του οποίου έχει ξεκινήσει στη χώρα μας.

 
Τα πρώτα κομμάτια έχουν ήδη παραδοθεί σε ιδιώτες και δημόσιες υπηρεσίες και τα μηνύματα των αυτοκινητιστών είναι ιδιαίτερα κολακευτικά. 

Η υψηλή αποδοτικότητα σε συνδυασμό με το χαμηλό λειτουργικό κόστος είναι ένα από τα βασικά θετικά στοιχεία του αυτοκινήτου, το οποίο έχει να επιδείξει πολλά πλεονεκτήματα, όπως διαπιστώνουμε στην πράξη για τον υποψήφιο αγοραστή του.

Με εμφάνιση Λέοντος


Σχεδιαστικά τα φορτηγά της σειράς TGS διατηρούν τα χαρακτηριστικά όλης της νέας γενιάς με τη μαύρη μάσκα και το μεγάλων διαστάσεων λογότυπο της εταιρείας. 

Ενισχυμένος είναι ο στιβαρός χαλύβδινος προφυλακτήρας ο οποίος χωρίζεται σε τρία τμήματα, για μεμονωμένη αλλαγή σε περίπτωση ζημιάς. 

Μια επίσης χαλύβδινη ποδιά έρχεται ως συνέχεια του προφυλακτήρα και καλύπτει από κάτω τα μηχανικά μέρη του φορτηγού. Τα φωτιστικά σώματα, με τη λωρίδα των LED φώτων ημέρας και τα κρύσταλλα των φώτων, προστατεύονται με μεταλλικά πλέγματα. 

Στο εργοτάξιο με ΜΑΝ TGS 41.470

Το πρώτο σκαλοπάτι που είναι πιο ευάλωτο σε ζημιές διαθέτει χαρακτηριστικά ταλάντωσης, έτσι ώστε να ανθίσταται σε περίπτωση που έρθει σε επαφή με αιχμηρές επιφάνειες. 

Η πρόσβαση στο εσωτερικό γίνεται εύκολα από τα τρία σκαλοπάτια τα οποία βρίσκονται σε ευθεία νοητή γραμμή. Εξίσου εύκολη παραμένει η πρόσβαση στο σκαλοπάτι επάνω από τον προφυλακτήρα, για την εποπτεία της καρότσας.

Ο Παύλος Μαυρομύτης στο τιμόνι του ΜΑΝ TGS 41.470
Ο Παύλος Μαυρομύτης στο τιμόνι του ΜΑΝ TGS 41.470

Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Μαΐου που κυκλοφορεί στα περίπτερα, ξεκινούμε με το TGS 41.470 από τις εγκαταστάσεις της ΜΑΝ Hellas προς το εργοτάξιο, με τον σύμβουλο πωλήσεων Γιάννη Νικολαΐδη να μας κάνει αναλυτική παρουσίαση του οχήματος. 
 


 

PreviousNext