Τροχοί & TIR

Συνάντηση Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ. με τους προέδρους των ΚΤΕΛ

Συνάντηση με τους προέδρους των ΚΤΕΛ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είχε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, κ. Χρήστος Μέτιος, στο γραφείο του στην Κομοτηνή. Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα του νέου σχεδι
Τετάρτη 28/06/2023 - 14:58
Κοινοποίηση στα Social Media

Συνάντηση με τους προέδρους των ΚΤΕΛ της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης είχε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, κ. Χρήστος Μέτιος, στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα του νέου σχεδιασμού των υπεραστικών και αστικών γραμμών οδικών επιβατικών μεταφορών, ο οποίος σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία πρέπει να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα.

Για τον σκοπό αυτό, ο κ. Μέτιος ανέφερε ότι η Περιφέρεια δεσμεύει πόρους ύψους 37.200 ευρώ, ώστε να γίνει η σχετική μελέτη και να διασφαλιστεί το καλύτερο επίπεδο σχεδιασμού.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι κ. κ. Σταμάτης Ντούμπας (πρόεδρος ΚΤΕΛ Έβρου), Αντώνης Νικολαΐδης (πρόεδρος ΚΤΕΛ Ροδόπης), Θέμης Γεωργιάδης (πρόεδρος ΚΤΕΛ Ξάνθης), Κωνσταντίνος Πανταζής (πρόεδρος ΚΤΕΛ Καβάλας), Θεόδωρος Χατζόπουλος (πρόεδρος ΚΤΕΛ Δράμας) και ο Γενικός Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας, κ. Παντελής Δελίδης.

PreviousNext