Τροχοί & TIR

Συνάντηση Περιφερειάρχη με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου

Καθώς κορυφώνεται η τουριστική περίοδος στην Κρήτη, η εξυπηρέτηση των δεκάδων χιλιάδων επιβατών που προστίθενται στο νησί αποτελεί πρόκληση για τους ιδιοκτήτες των Υπεραστικών Λεωφορείων. Για το θέμ
Τρίτη 04/07/2023 - 16:57
Κοινοποίηση στα Social Media

Καθώς κορυφώνεται η τουριστική περίοδος στην Κρήτη, η εξυπηρέτηση των δεκάδων χιλιάδων επιβατών που προστίθενται στο νησί αποτελεί πρόκληση για τους ιδιοκτήτες των Υπεραστικών Λεωφορείων.

Για το θέμα αυτό συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου Μανόλη Χαχλιούτη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΤΕΛ.

"Στη συνάντηση συζητήθηκε το σημαντικό μεταφορικό έργο που εκτελεί το ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου ενόψει και της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου, με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση τόσο των επισκεπτών του νησιού όσο και των κατοίκων της Κρήτης", αναφέρεται σε σχετική σύντομη ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι το ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου επενδύει συνεχώς στην αύξηση του στόλου των λεωφορείων με καινούργια οχήματα, καλύπτοντας μεγάλο αριθμό γραμμών εντός των δύο νομών, αλλά και προς την ηπειρωτική Ελλάδα.

PreviousNext