Τροχοί & TIR

Συνεχίζει ανοδικά το ντίζελ, σε απόγνωση οι Μεταφορείς

Σε απόγνωση βρίσκονται οι αυτοκινητιστές ΦΔΧ που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις συνεχώς αυξανόμενες τιμές του πετρελαίου κίνησης. Η ανάγκη για ρευστότητα σε καθημερινή βάση έχει γονατίσει τους περι
Πέμπτη 16/06/2022 - 13:21
Κοινοποίηση στα Social Media

Σε απόγνωση βρίσκονται οι αυτοκινητιστές ΦΔΧ που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις συνεχώς αυξανόμενες τιμές του πετρελαίου κίνησης.

Η ανάγκη για ρευστότητα σε καθημερινή βάση έχει γονατίσει τους περισσότερους ιδιοκτήτες ΦΔΧ που θα πρέπει να φουλάρουν με μετρητά και με μετρητά επίσης να καλύψουν τα διόδια και τα άλλα έξοδα των δρομολογίων, όταν την ίδια στιγμή οι πελάτες/ φορτωτές πληρώνουν με δίμηνες και τρίμηνες επιταγές.

Ακόμη πιο δύσκολη γίνεται η κατάσταση για τις Μεταφορικές που αδυνατούν να μετακυλίσουν το υπερβάλλον κόστος των καυσίμων στους πελάτες με την ίδια συχνότητα που ανεβαίνουν οι τιμές του πετρελαίου. Σήμερα, το ντίζελ έχει φτάσει να πωλείται αρκετά πάνω από τα 2 ευρώ, με μέση πανελλαδική τιμή τα 2,04 ευρώ/ λίτρο, ενώ σε αρκετές περιοχές πλησιάζει τα 2,2 ευρώ/ λίτρο, όπως μπορείτε να δείτε στον πίνακα τιμών ντίζελ που ακολουθεί:

PreviousNext