Τροχοί & TIR

Νέα και ετοιμοπαράδοτα Ford: Συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο οι προωθητικές ενέργειες

H ελληνική Ford ήδη εξασφάλισε ικανοποιητικό αριθμό οχημάτων για την αγορά μας.
Παρασκευή 06/09/2024 - 10:20
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Η απόκτηση των ελαφρών επαγγελματικών Ford είναι τώρα πιο εύκολη από ποτέ, με προωθητική ενέργεια, η οποία ισχύει τόσο για αγορά τοις μετρητοίς, όσο και για leasing, και η οποία «τρέχει» τον Σεπτέμβριο. 

Ανταποκρινόμενη στις καθημερινές απαιτήσεις των επαγγελματικών και στην ανάγκη για προσιτές λύσεις, η Ford προσφέρει σήμερα ολοκληρωμένα και ανταγωνιστικά πακέτα εξοπλισμού και χαρακτηριστικών για τα δημοφιλή μοντέλα της γκάμας της, όπως το Transit Connect, το Transit Custom και το Ranger, που καθιστούν την απόκτησή τους ακόμα πιο συμφέρουσα.

Ιδιαίτερα για τον Σεπτέμβριο, όσοι πελάτες επισκεφθούν το δίκτυο των Επίσημων Εμπόρων Ford σε όλη την Ελλάδα, θα ανακαλύψουν επαγγελματικά μοντέλα με ανταγωνιστικά πακέτα εξοπλισμού και χαρακτηριστικών, και θα επωφεληθούν από την ευκολία αγοράς τους μέσα από προωθητική ενέργεια και τις προνομιακές προτάσεις χρηματοδότησης και προγράμματα μακροχρόνιας μίσθωσης, τα οποία ισχύουν καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και αφορούν σε περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων οχημάτων. 

Νέο Ford Transit Custom Van

Το νέο Ford Transit Custom Van, νικητής του βραβείου «Van of the Year 2024», είναι τώρα άμεσα διαθέσιμο στις εκθέσεις των επίσημων εμπόρων της Ford Motor Ελλάς. Η απόκτηση του μεσαίου –και νεότερου της ευρωπαϊκής αγοράς- van της Ford Pro, είναι τώρα πιο εύκολη από ποτέ, με προωθητική ενέργεια, η οποία ισχύει τόσο για αγορά τοις μετρητοίς, όσο και για leasing, και η οποία ισχύει για τον Σεπτέμβριο. 

Δείτε εδώ αναλυτικά: https://troxoikaitir.gr/article/neo-ford-transit-custom-van

Διαμορφώστε το μοντέλο εδώ: Νέο Ford Transit Custom Van | Ford GR

Ford Ranger Wildtrak

Για τους Ευρωπαίους και Έλληνες πελάτες, το Wildtrak πάντα ήταν το απόλυτο Ranger και pick-up της αγοράς, κι όχι άδικα. Ήδη από την πρώτη γενιά, το επίπεδο εξοπλισμού ήταν ασυνήθιστα υψηλό για την κατηγορία, ξεχωριστή εμφάνιση με το ιδιαίτερο πορτοκαλί χρώμα, η γενικότερη εξατομίκευση, οι πανίσχυροι κινητήρες, ο υπερπολυτελής διάκοσμος καμπίνας και οι κορυφαίες μεταφορικές και εκτός δρόμου δυνατότητες, σχεδόν καθιέρωσαν το Wildtrak στη συνείδηση των πελατών ως ξεχωριστή φίρμα στη γκάμα των Ford Ranger. 

Και, μέσα στην τεράστια, για τα δεδομένα της κατηγορίας, γκάμα των διαφόρων εκδόσεων του Ranger, αυτό λέει πολλά για
το συγκεκριμένο μοντέλο. Το Wildtrak είναι ετοιμοπαράδοτο στο δίκτυο επίσημων εμπόρων της Ford Ελλάς με τον τετρακύλινδρο 2.0 Ecoblue των 205 PS και 500 Nm, και με Double-Cab αμάξωμα, και με χρηματοδότηση Ford Finance 5,99%. Ο εξοπλισμός είναι εντυπωσιακός και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, κλείδωμα πίσω διαφορικού, πλαϊνό και πίσω βοηθητικό σκαλοπάτι καρότσας, ενώ όλα τα Wildtrak φέρουν ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μόνιμη τετρακίνηση (eAWD). 

Δείτε περισσότερα εδώ:
https://troxoikaitir.gr/article/epaggelmatika-ford-antagonistika-paketa-exoplismoy-kai-pronomiaki-hrimatodotisi

Διαμορφώστε το μοντέλο εδώ: Το νέο Ford Ranger - Το στιβαρό όχημα Pick-Up | Ford GR
 

.

Ford Ranger MS-RT

Η Ford Pro έχει πάει την εξατομίκευση της σειράς Ranger σε πρωτόγνωρα επίπεδα για την κατηγορία των pick-up, λανσάροντας τη μία μετά την άλλη ειδικές εκδόσεις οι οποίες όχι μόνο έχουν λόγο ύπαρξης και σειρά αποκλειστικών εξαρτημάτων, αλλά τυγχάνουν ταυτόχρονα και θερμής υποδοχής από την αγορά. 

Στα γνωστά Wildtrak, Wildtrak X, Raptor, Platinum κ.λπ., προστίθεται τώρα το πιθανότατα πιο τολμηρό Ranger όλων των εποχών: η φουλ στριτάδικη και, (πολύ) περιορισμένης παραγωγής –χωρίς πάντως, προκαθορισμένο αριθμό μονάδων από το εργοστάσιο- έκδοση MS-RT, η οποία είναι τώρα άμεσα διαθέσιμη για παραγγελία στην ελληνική αγορά. 

Το νέο Ranger MS-RT σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας της παγκόσμιας ομάδας της Ford και των ειδικών της MS-RT – η οποία αποτελεί παρακλάδι της M-Sport, του μακροχρόνιου συνεργάτη της Ford στους αγώνες
ράλι. 

Η μεγάλη είδηση είναι ότι, η ελληνική Ford ήδη εξασφάλισε αυτή τη φορά (δεν είχαν εισαχθεί MS-RT της προηγούμενης γενιάς) ικανοποιητικό αριθμό οχημάτων για την αγορά μας. Οι παραγγελίες για την Ελλάδα έχουν ήδη ξεκινήσει, με τις πρώτες παραδόσεις να αναμένονται τον Σεπτέμβριο, αλλά με δεδομένο τον σούπερ σπέσιαλ και αποκλειστικό χαρακτήρα της κατασκευής,
κάτι μας λέει ότι όλα τα ελληνικά MS-RT θα «κλειστούν» άμεσα.

Δείτε περισσότερα εδώ: https://troxoikaitir.gr/article/diathesimo-gia-paraggelia-stin-ellada-neo-ford-ranger-ms-rt

Διαμορφώστε το μοντέλο εδώ: All new Ford Ranger MS-RT | Ford GR

PreviousNext