Τροχοί & TIR

Συνεχίζονται οι συλλήψεις διακινητών

Συνεχίζονται οι συλλήψεις διακινητών μη νόμιμων μεταναστών σε περιοχές του Έβρου από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας. Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, ο δι
Πέμπτη 29/06/2023 - 10:20
Κοινοποίηση στα Social Media

Συνεχίζονται οι συλλήψεις διακινητών μη νόμιμων μεταναστών σε περιοχές του Έβρου από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, ο διακινητής οδηγώντας Δ.Χ.Φ. όχημα (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων Έβρου, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης με τη βοήθεια μηχανήματος ανίχνευσης καρδιακών παλμών, διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε αποκρύψει στο ρυμουλκούμενο 5 μη νόμιμους μετανάστες, μεταφέροντάς τους με αυτό τον τρόπο παράνομα στο εσωτερικό της χώρας.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην Εθνική οδό Αρδανίου – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον διακινητή, διότι ως οδηγός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας 21 μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα να έχει εκτραπεί της πορείας του και να έχει ακινητοποιηθεί έπειτα από πρόσκρουση σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών επιβαινόντων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες έχει δηλωθεί κλοπή την 27-06-2023 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

PreviousNext