Τροχοί & TIR

Σύντομα η νέα επιδότηση καυσίμων, αλλά οι τιμές στην αντλία καλπάζουν

Με βάση τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, περί «αναγκαίας παρέμβασης στις τιμές των καυσίμων» και ότι «η κατεύθυνση είναι να αξιοποιήσουμε τα τελευταία δημοσιονομικά περιθώ
Τετάρτη 08/06/2022 - 10:58
Κοινοποίηση στα Social Media

Με βάση τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, περί «αναγκαίας παρέμβασης στις τιμές των καυσίμων» και ότι «η κατεύθυνση είναι να αξιοποιήσουμε τα τελευταία δημοσιονομικά περιθώρια», φαίνεται ότι πλησιάζουμε στη δεύτερη επιδότηση καυσίμων που κρίνεται απαραίτητη λόγω των συνεχιζόμενων αυξήσεων στην τιμή του πετρελαίου και της βενζίνης.

Ο κ. Οικονόμου, προανήγγειλε ότι οι ανακοινώσεις για τη δεύτερη επιδότηση καυσίμων θα γίνουν μέσα στον Ιούνιο ώστε να λειτουργήσει άμεσα μετά τη λήξη του τρέχοντος Fuel Pass που λήγει στις 10 Ιουνίου.

Πάντως, σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης θα προχωρήσει σε ρύθμιση διαφορετική της πρώτης επιδότησης με πιθανή μια διεύρυνση των ποσών που θα δοθούν στους δικαιούχους με παράλληλη αλλαγή στα κριτήρια, ώστε η παρέμβαση να «πιάσει τόπο».

Στο μεταξύ, η τιμή χθες του ντίζελ είχε πανελλαδικό μέσο όρο τα 1,948 ευρώ και η τάση παραμένει ανοδική.

PreviousNext