Τροχοί & TIR

Τροχαίο με λεωφορείο ΚΤΕΛ στην Αίγινα

Τρεις μαθήτριες του Γυμνασίου Χαλανδρίου τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη πριν λίγο στην Αίγινα. Όπως έγραψε το enikos.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, λύθηκε το χειρόφρενο λεωφορεί
Πέμπτη 04/05/2023 - 14:53
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: enikos.gr
φωτό: enikos.gr

Τρεις μαθήτριες του Γυμνασίου Χαλανδρίου τραυματίστηκαν σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη πριν λίγο στην Αίγινα. Όπως έγραψε το enikos.gr, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, λύθηκε το χειρόφρενο λεωφορείου του ΚΤΕΛ με αποτέλεσμα να κυλήσει προς το μέρος του πούλμαν που εκείνη τη στιγμή αποβίβαζε τα παιδιά και τρία εξ αυτών βρέθηκαν ανάμεσα στα δύο οχήματα.

Το ατύχημα συνέβη έξω από την Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου, όπου τα παιδιά είχαν πάει στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής και όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, το λεωφορείο έχει προσκρούσει πάνω σε δέντρο, το οποίο έχει ξεριζωθεί.

Οι τραυματίες, μαθήτριες σε σχολείο του Χαλανδρίου, μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας του Νησιού για τις πρώτες βοήθειες και θα διακομισθούν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο είναι πιο ελαφριά τραυματισμένες και η τρίτη πιο σοβαρά.

Όπως είπε στο enikos.gr, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας στην Αίγινα, Σωκράτης Δούκας η πιο σοβαρά τραυματισμένη μαθήτρια έχει κακώσεις στον θώρακα, ενώ πρόσθεσε πως και οι τρεις είναι εκτός κινδύνου.

Πηγή: enikos.gr

PreviousNext