Τροχοί & TIR

Bauma 2016 (preview): Έκρηξη Δύναμης

Η μεγαλύτερη σε απόλυτο μέγεθος, αριθμό επισκεπτών και εκθεμάτων, εμπορική έκθεση του πλανήτη είναι προ των πυλών –η Bauma 2016 αναμένεται να καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ επισκεψιμότ
από |
Κοινοποίηση στα Social Media

Η μεγαλύτερη σε απόλυτο μέγεθος, αριθμό επισκεπτών και εκθεμάτων, εμπορική έκθεση του πλανήτη είναι προ των πυλών –η Bauma 2016 αναμένεται να καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ επισκεψιμότητας και συνολικής έκτασης εκθεσιακών χώρων, και οι κατασκευαστές βαρέων επαγγελματικών οχημάτων αναμένεται να είναι παρόντες με δεκάδες πρεμιέρες οχημάτων, μηχανημάτων έργου και κινητήρων για βιομηχανική χρήση.

Μεταξύ 11 και 17 Απριλίου 2016 στο Μόναχο θα λάβει χώρα η περίφημη έκθεση Bauma. Το T&T θα δώσει το παρόν όπως κάθε φορά και θα καλύψει με πλήρες φωτορεπορτάζ και τη φετινή διοργάνωση.

Τα μεγέθη της φετινής έκθεσης αναμένεται να είναι ακόμη μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα του 2013. Οι διοργανωτές έχουν ανακοινώσει ότι έχει ήδη μεγαλώσει η συνολική έκταση που θα καταλάβουν οι πάνω από 3.500 εκθέτες στα σχεδόν 600.000 τετραγωνικά μέτρα, και αναμένουν επισκέπτες από περισσότερες από 200 χώρες.

Μέχρι τα εγκαίνια της έκθεσης, κάποιοι κατασκευαστές έχουν ήδη δώσει στη δημοσιότητα τις κυριότερες πρεμιέρες τις οποίες θα παρουσιάσουν τον Απρίλιο. Δείτε τις στο τεύχος Μαρτίου που κυκλοφορεί.

PreviousNext