Αγγελίες

Εμφάνιση 1 - 9 από 9

atlantic
Ζητούνται Πωλητές για Ελλάδα και Κύπρο

Η εταιρεία GREEN AUTO SALES, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Αυστριακής BERGERecotrail, αναζητά συνεργάτη πωλήσεων για Ελλάδα και Κύπρο. https://www.autocrete.org/ , e-mail:green@autocrete.org    

Ζήτηση εργασίας

Οδηγός αναζητά εργασία για Σαββατοκύριακο (ή από Παρασκευή βράδυ μέχρι Δευτέρα ξημέρωμα). Χωρίς προϋπηρεσία. Κάτοχος Β, Γ, Δ, Ε (και ΠΕΙ) & ADR (Π5) και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου. Έδρα Αθήνα.

Οδηγός αναζητά εργασία σε αυτοκινητάμαξα.

Κάτοχος διπλώματος CE κατηγορίας. Προϋπηρεσία 23 χρόνων. Δεν μιλάει ελληνικά (έχει μεταφράστρια).  

Ζητείται οδηγός

για βυτιοφόρο επικαθήμενο με δίπλωμα Ε’ κατηγορίας, Π.Ε.Ι. και ADR.

Ζητούνται οδηγοί

Ε’ κατηγορίας στη Γερμανία. Στουτγκάρδη με Ελληνικά ή Αγγλικά ή Γερμανικά. Μισθός έγγαμου 2.600 καθαρά για 12ωρη βάρδια (7 ώρες οδήγηση 5
αναμονές). Νοτιοδυτική Γερμανία: με Αγγλικά ή Γερμανικά εθνικές μεταφορές μισθός έγγαμου 3.100 καθαρά. Νοτιοδυτική Γερμανία: με Αγγλικά ή Γερμανικά τοπικές μεταφορές σε βάρδιες μισθός έγγαμου 2.900 καθαρά. Αποστολή βιογραφικού: cv@hrstrategy.gr Hrstrategy Human Resources: (www.hrstrategy.gr)

Ζήτηση εργασίας

Επαγγελματίας οδηγός Γ’ κατηγορίας αναζητά εργασία σε όλη την Ελλάδα.

Ζήτηση Οδηγού

Ζητείται οδηγός, με δίπλωμα Ε’ κατηγορίας. Επιθυμητή́ η ψηφιακή́ κάρτα ταχογράφου, η γνώση χρήσης γερανού́ για ξύλα και η εμπειρία στο βουνό́. Απαιτητικό́ ωράριο. Έδρα: Νεοχώρι Χαλκιδικής. Πλήρης ασφάλιση. Ο μισθός θα συζητηθεί με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο ανάλογα με τις δυνατότητές του.

Ζήτηση Οδηγού

Από μεταφορική εταιρεία ζητείται οδηγός Ε' κατηγορίας και ΠΕΙ , για σιλοφόρο, με εμπειρία και καλή διάθεση συνεργασίας. Έδρα Δραπετσώνα. Βιογραφικό: drimeaelastika@ gmail.com

Ζήτηση Οδηγών

Η Μεταφορική Εταιρεία ATLANTIC SA, μέλος του ομίλου εταιρειών ATLANTIC GROUP, με έδρα τη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου Κρήτης ενδιαφέρεται να προσλάβει: Οδηγούς με δίπλωμα Ε κατηγορίας για όλη την Ελλάδα, με απαραίτητη προϋπηρεσία και συστάσεις. Προσφέρονται πλήρης απασχόληση, ανταγωνιστικό σύστημα αποδοχών, δυνατότητες προσωπικής εξέλιξης μέσα σε ένα δυναμικό εργασιακό περιβάλλον και διαρκής εκπαίδευση. Για όλα τα βιογραφικά θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.

Για δημοσίευση στο site και στο περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR στείλτε μας τις αγγελίες με email στο info@troxoikaitir.gr ή με φαξ στο 210 3608131 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3602326. Οι αγγελίες δημοσιεύονται δωρεάν και οι φωτοαγγελίες με χρέωση είκοσι ευρώ.

Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR δημοσιεύει δωρεάν τις μικρές σας αγγελίες σχετικά με οτιδήποτε προσφέρετε ή ζητάτε και διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει παραπλανητικές αγγελίες. Το ΤΡΟΧΟΙ & TIR δεν ενεργεί ως μεσάζων, ούτε συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στις συναλλαγές που ενδεχομένως συνάπτονται. Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR καταγράφει τα τηλεφωνήματα, τα mail και τα fax των μικρών αγγελιών που λαμβάνει και τα δημοσιεύει. Ως εκ τούτου πριν από κάθε αγγελία πρέπει να εννοείται η φράση «Λάβαμε το ακόλουθο τηλεφώνημα…». Την ευθύνη έχει αποκλειστικά ο αναγνώστης να διερευνήσει, εάν το κείμενο ανταποκρίνεται ή όχι στην πραγματικότητα. Το ΤΡΟΧΟΙ & TIR δεν φέρει καμία ευθύνη για συνέπειες που δυνατόν προκύψουν από στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει αγγελίες που κατά την κρίση του είναι παραπλανητικές ή υποβολιμαίες. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα να καθορίζει τον ανώτατο αριθμό καταχωρίσεων μιας αγγελίας πέραν των τριών που συνήθως καταχωρεί.

Φίλτρα