Αγγελίες

Εμφάνιση 1 - 20 από 34

atlantic
Ζητούνται Πωλητές για Ελλάδα και Κύπρο

Η εταιρεία GREEN AUTO SALES, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Αυστριακής BERGERecotrail, αναζητά συνεργάτη πωλήσεων για Ελλάδα και Κύπρο. https://www.autocrete.org/ , e-mail:green@autocrete.org    

Ζητείται οδηγός

για Αθήνα – Θεσσαλονίκη σε επικαθήμενο ψυγείο.  

Ζητείται οδηγός

με επαγγελματικό δίπλωμα Ε' και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου για πλήρη απασχόληση σε εταιρεία εκκενώσεων βόθρων και μεταφοράς λυμάτων στην Ανατολική Αττική.

Ζητούνται Οδηγοί

Η εταιρία ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε. επιθυμεί να προσλάβει άμεσα οδηγούς για πενθήμερη, οχτάωρη απασχόληση και κίνηση εντός Αττικής. Προσόντα: Δίπλωμα οδήγησης Γ’ κατηγορίας, επιθυμητό δίπλωμα οδήγησης Ε’ κατηγορίας, εμπειρία σε επικαθήμενα, ΠΕΙ, Ψηφιακός Ταχογράφος. Αποστολή βιογραφικού με πρόσφατη φωτογραφία: https://recycling-center.gr/, E: secretary@recycling-center.gr, jhalvatzis@recycling-center.gr,

Ζητείται οδηγός

με επαγγελματικό δίπλωμα Ε' και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου για πλήρη απασχόληση σε εταιρία εκκενώσεων βόθρων και μεταφοράς λυμάτων στην Ανατολική Αττική.

​​​​​​​Ζητείται οδηγός

μέχρι 40 ετών από την εταιρεία AutoTotal με έδρα την Αθήνα. Προσόντα: Δίπλωμα Γ' κατηγορίας, δίπλωμα Ε' κατηγορίας (επιθυμητό), με ήθος, εργατικότητα και διάθεση για εργασία. Βιογραφικό: info@autototal.gr.
 

Ζητείται οδηγός

μέχρι 40 ετών από την εταιρεία AutoTotal με έδρα την Αθήνα. Προσόντα: Δίπλωμα Γ' κατηγορίας, δίπλωμα Ε' κατηγορίας (επιθυμητό), με ήθος, εργατικότητα και διάθεση για εργασία. Βιογραφικό: info@autototal.gr.

Ενοικιάζεται πιστοποιητικό

επαγγελματικής επάρκειας μεταφορών εμπορευμάτων.

Ζητείται οδηγός

Ε' κατηγορίας και κάτοχος ΠΕΙ από εταιρεία με έδρα την Αθήνα. Πλήρης απασχόληση.

Ζητούνται οδηγοί

Γ κατηγορίας για διανομή στην Αθήνα με βοηθό. Πενθήμερη εργασία, 8ωρη. Μισθός: 1000 ευρώ.
 

Ζήτηση εργασίας

Οδηγός Ε' κατηγορίας με ΠΕΙ και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου με εμπειρία χρόνων ζητεί εργασία εντός Ελλάδας.
 

Ζητείται οδηγός

με δίπλωμα Ε κατηγορίας, ΠΕΙ και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου για δρομολόγια εθνικών μεταφορών, με έδρα Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Ζήτηση Εργασίας

Οδηγός Ε' κατηγορίας με ΠΕΙ και κάρτα ψηφιακού ταχογραφου με χρονιάς εμπειρίας ζητεί εργασία εντός Ελλάδας  

Ζήτηση Οδηγού

Εταιρεία catering στο Κορωπί αναζητά οδηγό Γ' Κατηγορίας.  

Ενοικίαση χώρων

Ενοικιάζονται ακάλυπτοι χώροι 2 στρεμμάτων, 500 μέτρα και 1700 μέτρα στη Μεταμόρφωση προς 1 ευρώ/τμ.
Ενοικιάζονται αποθήκες 250 τμ και 200 τμ σιδηροκατασκευές στη Μεταμόρφωση προς 3,5 ευρώ/τμ.  Ενοικιάζονται θέσεις πάρκινγκ-στάθμευσης στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Ζητούνται Οδηγοί – Διανομείς

για Εταιρεία Δημοσίας χρήσης στον Βοτανικό: Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, Δίπλωμα οδήγησης Γ’ κατηγορίας, Ηλεκτρονικός Ταχογράφος και ΠΕΙ. Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση, Γνώση οδικού δικτύου λεκανοπεδίου Αττικής. Κύρια καθήκοντα: Οργάνωση και συντονισμός καθημερινών δρομολογίων, Συνεργασία με τον Υπεύθυνο του τμήματος για την αποτελεσματική εκτέλεση των παραγγελιών, Παραδόσεις των παραγγελιών στα καταστήματα, Έλεγχος και Φροντίδα του οχήματός του. Παροχές: Άριστο & ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, Πλήρης απασχόληση και ασφάλιση, Συνέπεια στην μισθοδοσία, Δυνατότητα εξέλιξης στο οργανόγραμμα της εταιρείας.

Ζητείται οδηγός

με δίπλωμα Ε κατηγορίας, ΠΕΙ και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου, για δρομολόγια διεθνών μεταφορών.

Ζητούνται οδηγοί

Ε’ κατηγορίας με ADR και Π.Ε.Ι.

Ζητείται οδηγός

για διεθνείς μεταφορές.

Ζητείται Συνεργασία

Οδηγός Ε’ κατηγορίας σε επικαθήμενο με έδρα την Αθήνα αναλαμβάνει έκτακτα δρομολόγια, παραλαβή/παράδοση από και προς το πλοίο ή όποιο προορισμό. Πολύ καλή γνώση: Λιμάνια, Πρακτορεία, Βιομηχανικές περιοχές.

Για δημοσίευση στο site και στο περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR στείλτε μας τις αγγελίες με email στο info@troxoikaitir.gr ή με φαξ στο 210 3608131 ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3602326. Οι αγγελίες δημοσιεύονται δωρεάν και οι φωτοαγγελίες με χρέωση είκοσι ευρώ.

Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR δημοσιεύει δωρεάν τις μικρές σας αγγελίες σχετικά με οτιδήποτε προσφέρετε ή ζητάτε και διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει παραπλανητικές αγγελίες. Το ΤΡΟΧΟΙ & TIR δεν ενεργεί ως μεσάζων, ούτε συμμετέχει με οποιονδήποτε τρόπο στις συναλλαγές που ενδεχομένως συνάπτονται. Το περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR καταγράφει τα τηλεφωνήματα, τα mail και τα fax των μικρών αγγελιών που λαμβάνει και τα δημοσιεύει. Ως εκ τούτου πριν από κάθε αγγελία πρέπει να εννοείται η φράση «Λάβαμε το ακόλουθο τηλεφώνημα…». Την ευθύνη έχει αποκλειστικά ο αναγνώστης να διερευνήσει, εάν το κείμενο ανταποκρίνεται ή όχι στην πραγματικότητα. Το ΤΡΟΧΟΙ & TIR δεν φέρει καμία ευθύνη για συνέπειες που δυνατόν προκύψουν από στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει αγγελίες που κατά την κρίση του είναι παραπλανητικές ή υποβολιμαίες. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα να καθορίζει τον ανώτατο αριθμό καταχωρίσεων μιας αγγελίας πέραν των τριών που συνήθως καταχωρεί.

Φίλτρα

Φίλτρα