Τροχοί & TIR

Επισκευαστική βάση ΕΘΕΛ

Με νέο δοκιμαστήριο κιβωτίων ταχυτήτων της Voith Επισκεφθήκαμε την επισκευαστική βάση της ΕΘΕΛ και γνωρίσαμε από κοντά το νέο τεχνολογικό της υπόβαθρο και μεταξύ άλλων και το νέο δοκιμαστήριο κιβωτί
από Νίκος Λιβανός | Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Οι εγκαταστάσεις της επισκευαστική βάση ΕΘΕΛ
Οι εγκαταστάσεις της επισκευαστική βάση ΕΘΕΛ

Με νέο δοκιμαστήριο κιβωτίων ταχυτήτων της Voith

Επισκεφθήκαμε την επισκευαστική βάση της ΕΘΕΛ και γνωρίσαμε από κοντά το νέο τεχνολογικό της υπόβαθρο και μεταξύ άλλων και το νέο δοκιμαστήριο κιβωτίων ταχυτήτων της VOITH.

Η επισκευαστική βάση της ΕΘΕΛ αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες επισκευής των αστικών λεωφορείων. Στη συγκεκριμένη μονάδα, επισκευάζονται τα μηχανικά μέρη των λεωφορείων που σήμερα ξεπερνούν τα 2.000 αστικά σε όλη την Αττική. Είναι μια μονάδα η οποία απασχολεί περισσότερους από 160 τεχνίτες διαφόρων ειδικοτήτων. Επισκεφθήκαμε τη συγκεκριμένη μονάδα, με στόχο να δούμε από κοντά τόσο τις εγκαταστάσεις όσο και το νέο δοκιμαστήριο κιβωτίων ταχυτήτων της VOITH που πλέον ενισχύει το τεχνολογικό υπόβαθρο της επισκευαστικής βάσης. Συνομιλήσαμε με τον κ. Ντίνο, διευθυντή της επισκευαστικής βάσης, όσο και με τον κ. Χριστοφή, εκπρόσωπο της VOITH στη χώρα μας.

Αναλυτικά στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Απριλίου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος #252

ΙΜΕ ΠΑΤΡΕΥΣ ΕΠΕ
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
SETRA S 411 HD
Το Νο 1 DAF XF 105 ανήκει στο “Νονό”
PreviousNext