Τροχοί & TIR

Οικονομικότερο το Renault Premium

Μετά από τρία χρόνια δοκιμών με 7 φορτηγά 7 διαφορετικών κατασκευαστών της Γερμανικής αγοράς σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των τεστ "Fehrenkötter" που πραγματοπο
Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά από τρία χρόνια δοκιμών με 7 φορτηγά 7 διαφορετικών κατασκευαστών της Γερμανικής αγοράς σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των τεστ "Fehrenkötter" που πραγματοποιήθηκαν από τη Γερμανική εταιρία μεταφορών του Joachim Fehrenkötter και την εκδοτική εταιρία ETM-Verag: το Renault Premium Long Distance αναδείχθηκε νικητής επιτυγχάνοντας το μικρότερο λειτουργικό κόστος και τη χαμηλότερη κατανάλωση.


Αγοράζοντας επτά φορτηγά από επτά μάρκες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της αγοράς, η Γερμανική εταιρία μεταφορών Fehrenkötter ήθελε να διαπιστώσει ποιο ήταν το καλύτερο όχημα και η καλύτερη μάρκα στον τομέα της αξιοπιστίας και του λειτουργικού κόστους, αλλά και ως προς τις σχέσεις και υπηρεσίες της προς τους πελάτες. Κατά τη διάρκεια των τριών χρόνων και μετά από 401.325 km, το RENAULT Premium είχε το χαμηλότερο συνολικό λειτουργικό κόστος από τα επτά φορτηγά της δοκιμής, μόλις 63,34 eurocents / km. Επιπλέον, κατέγραψε τη μικρότερη κατανάλωση με μέση τιμή 32,4 L / 100 km.


Τα 7 φορτηγά ήταν όλα 6x2 σασί με ισχύ 400 - 420 hp. Το όχημα της Renault Trucks ήταν ένα Premium Long Distance 410.25 6x2 σασί, και το οδηγούσε ένας οδηγός για αποστολές στη Γερμανία και δύο άλλοι για παραδόσεις στην υπόλοιπη Ευρώπη.

PreviousNext