Τροχοί & TIR

Έτοιμο και το νέο VOLVO FH με 13λιτρο κινητήρα Euro 6

Στο πρώτο 15νθήμερο του ερχόμενου μήνα θα πραγματοποιηθεί στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, η επίσημη παρουσίαση του νέου Volvo FH με 13λιτρο κινητήρα Euro 6, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεπερνά
Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Στο πρώτο 15νθήμερο του ερχόμενου μήνα θα πραγματοποιηθεί στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, η επίσημη παρουσίαση του νέου Volvo FH με 13λιτρο κινητήρα Euro 6, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεπερνά τους 500 HP. Το φορτηγό θα διατηρεί τα χαρακτηριστικά του «κινέζου» αλλά θα διαφοροποιείται η μάσκα μπροστά από το ψυγείο.
Η πρόσβαση του οδηγού θα γίνεται ευκολότερα στην καμπίνα με το πρώτο σκαλοπάτι να βρίσκεται χαμηλότερα. Το εσωτερικό ύψος αυξάνει και βελτιώνεται η εργονομία στο πάνω εσωτερικό μέρος του παρμπρίζ, όπου τα ντουλάπια αφήνουν περισσότερο χώρο. Πλεονάζουν τα συστήματα ασφαλείας, όπως ESP, διατήρησης λωρίδας, εξάλειψης των τυφλών σημείων κ.ά.
Στο μεταξύ, οι φήμες οργιάζουν σχετικά με τον 16λιτρο D16 στην αναμενόμενη, αργότερα, έκδοση Euro 6 και την ανώτερη ισχύ του και ήδη φημολογείται ότι θα «απαντηθεί» ο «αντίπαλος» των 730. Το μέλλον θα δείξει κατά πόσο οι φήμες θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευστούν...
Το βέβαιο είναι ότι το «ΤΡΟΧΟΙ & TIR», στο τεύχος Ιουλίου, θα παρουσιάσει ό,τι νεότερο έχει να επιδείξει το Γκέτεμποργκ.

Στο ίδιο τεύχος #277

TRUCK FESTIVAL 2011
PreviousNext