Τροχοί & TIR

Το νέο Actros στην Ελλάδα

Κοσμοσυρροή στην πρεμιέρα του νέου ACTROS στην Ελλάδα Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κοινού στην πρεμιέρα του νέου Actros στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στις 2 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Merced
Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media
Το νέο Actros στην Ελλάδα
Το νέο Actros στην Ελλάδα

Κοσμοσυρροή στην πρεμιέρα του νέου ACTROS στην Ελλάδα

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κοινού στην πρεμιέρα του νέου Actros στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στις 2 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς, οι άνθρωποι της οδικής μεταφοράς εμπορευμάτων και γενικά οι Έλληνες αυτοκινητιστές, είχαν την ευκαιρία να περιεργαστούν από κοντά το φαντεζί νέο μοντέλο της Mercedes και την τεράστια νέα GigaSpace καμπίνα. Ο κ. Σταύρος Παρασκευαϊδης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας παρουσίασε στους προσκεκλημένους την πορεία εξέλιξης και δημιουργίας του νέου Actros που απορρόφησε τα μεγαλύτερα κεφάλαια που έχουν διατεθεί ποτέ σε R&D φορτηγού, καθώς και την ευρύτερη σημασία του στο χώρο της ευρωπαϊκής βιομηχανίας βαρέων επαγγελματικών.



Ο γενικός διευθυντής επαγγελματικών οχημάτων κ. Μένης Σταθώρης παρουσίασε αναλυτικά τις επιμέρους καινοτομίες της γραμμής μετάδοσης κίνησης, τη νέα γενιά κινητήρων OM 471 BlueEfficieny Power, το αναθεωρημένο και πιο άκαμπτο πλαίσιο και φυσικά, την υπερπαραγωγή συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας κάποια εκ των οποίων εμφανίζονται πρώτη φορά σε φορτηγό. Αναφορά έγινε και σε υπηρεσίες μετά την πώληση, ευνοϊκή χρηματοδότηση, το εκτεταμένο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της εταιρίας στην Ελλάδα και την τελευταία εκδοχή του συστήματος τηλεματικής της Mercedes, το γνωστό FleetBoard που είναι πλέον ιδιαίτερα δελεαστικό από οικονομοτεχνικής απόψεως για τους πελάτες και εγγυάται οικονομία τόσο σε λειτουργικά έξοδα όσο και στα διαστήματα μεταξύ των σέρβις.

Τέλος, χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς το γεγονός ότι ενώ η οικονομική δραστηριότητα στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα συρρικνωμένη, η Ελλάδα είναι μεταξύ της πρώτης ομάδας χωρών όπου παρουσιάζεται το νέο Actros, γεγονός που τονίζει τη σημασία που αποδίδει ακόμη και τώρα ο κατασκευαστής στην αγορά μας.

Στο ίδιο τεύχος #284

Ο επικεφαλής της ΜΒ Trucks Hubertus Trosca με τον Μανώλη Αγριμανάκη που εκπροσωπεί τη χώρα μας στον Διεθνή Οργανισμό International Truck of the Year αμέσως μετά την απονομή.
Νέο Fuso Canter
Ford Ranger στη Νότιο Αφρική
PreviousNext