Τροχοί & TIR

Περισσότερα Φορτία

Περισσότερα φορτία και λιγότερα άφορτα χιλιόμετραΠερισσότερα φορτία και λιγότερα άφορτα χιλιόμετραΠρόσκληση Εκδήλωσης ΕνδιαφέροντοςΠρος όλες τις Μεταφορικές Εταιρείες και ιδιοκτήτες ΦΔΧ αυτοκινήτωνγ
Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Περισσότερα φορτία και λιγότερα άφορτα χιλιόμετρα
Περισσότερα φορτία και λιγότερα άφορτα χιλιόμετρα
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Προς όλες τις Μεταφορικές Εταιρείες και ιδιοκτήτες ΦΔΧ αυτοκινήτων
για Δωρεάν καταχώρηση στον
Ηλεκτρονικό Επαγγελματικό Κατάλογο Μεταφορών

Η εταιρεία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΡΙΜΑΝΑΚΗ ΑΕ, με 24ετή προσφορά στην ενημέρωση των αυτοκινητιστών και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον Κλάδο, σας καλεί σε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία με αποκλειστικό σκοπό την καλύτερη εκμετάλλευση των φορτηγών σας, στα πρότυπα ενεργειών και δράσεων που εφαρμόζονται με επιτυχία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Ακολουθώντας, τις ίδιες πρακτικές, προετοιμάζουμε τη διεύρυνση της ιστοσελίδας www.troxoikaitir, του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR για μια αποτελεσματική, αποδοτική προβολή των ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ στο internet με τη δημιουργία ενός εύχρηστου και λειτουργικού Ηλεκτρονικού Επαγγελματικού Καταλόγου Μεταφορών.


Μετά την ολοκλήρωσή του, θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση των ενεργειών μας που αποσκοπεί στη δημοσιοποίηση και διαφήμιση της ιστοσελίδας προς τους φυσικούς φορτωτές, δηλαδή απευθείας σ΄ αυτούς που παράγουν μεταφορικό έργο, όπως: Εργοστάσια, μεταποιητικές επιχειρήσεις, κατασκευαστικός τομέας, παραγωγοί γεωργικών προϊόντων και αγροτικοί συνεταιρισμοί, αλυσίδες σούπερ μάρκετ και λιανικού εμπορίου, εταιρείες αποθηκεύσεων και courier, επιχειρήσεις telemarketing, εισαγωγείς - εξαγωγείς, χονδρέμποροι κ.α. Παράλληλα, χάρη στην ευρύτερη δημοσιότητα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θα λαμβάνουν γνώση και θα προσφεύγουν στον Ηλεκτρονικό Κατάλογο Μεταφορών και οι «έκτακτοι» φορτωτές, δηλαδή οι απλοί ιδιώτες και έμποροι που καθημερινά πραγματοποιούν μετακομίσεις ή διακινούν δέματα και μικροδέματα, καταστηματάρχες που παραλαμβάνουν ή στέλνουν προϊόντα κ.α. Τέλος, για την εξεύρεση φορτίων εισαγωγής από το εξωτερικό, θα ενημερωθούν τα ειδικά ευρωπαϊκά περιοδικά, καθώς και οι αντίστοιχες ιστοσελίδες (return loads) του εξωτερικού για άμεση επικοινωνία με τους ΄Ελληνες μεταφορείς..


΄Oπως γίνεται αντιληπτό, η δημιουργία του Ηλεκτρονικού Επαγγελματικού Καταλόγου Μεταφορών στοχεύει:
- Στην ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ επαφή και επικοινωνία του πελάτη-φορτωτή με τη Μεταφορική ή τον Μεταφορέα. Ο πελάτης - φορτωτής, θα επικοινωνεί άμεσα, τηλεφωνικά ή με fax ή με e-mail με τη μεταφορική ή τον μεταφορέα προκειμένου να εξυπηρετηθεί με τον καλύτερο τρόπο, χωρίς χάσιμο χρόνου και σε τιμή ανταγωνιστική. Aνάλογα δηλαδή με το φορτίο που διαθέτει, το βάρος, το είδος των εμπορευμάτων, τον προορισμό, το χρόνο παράδοσης κ.α. θα επιλέγει από τον ηλεκτρονικό κατάλογο τον ή τους μεταφορείς που θα μπορούσαν να τον εξυπηρετήσουν.

Για τον Μεταφορέα, τα οφέλη θα είναι πολλαπλά, αφού η καταχώρησή του στον ηλεκτρονικό κατάλογο αποσκοπεί:
- Στη μείωση των άφορτων χιλιομέτρων των ΦΔΧ
- Στην εξεύρεση φορτίων επιστροφής
- Στην αποδοτικότερη εκμετάλλευση των αυτοκινήτων.
- Στην εισαγωγή των αυτοκινητιστών (ιδιαίτερα των μεμονωμένων) στη λογική των πωλήσεων και της ανάληψης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.
- Στη διεύρυνση του πελατολογίου με παράλληλη αύξηση των δραστηριοτήτων στο τομέα των βασικών (αρχικά) υπηρεσιών Logistics, όπως οι διανομές, οι αποθηκεύσεις και οι συσκευασίες.


Τόσο η ανάπτυξη του προγράμματος, όσο και το κόστος της διαφημιστικής καμπάνιας που θα ακολουθήσει, θα επιβαρύνει εξολοκλήρου την εταιρεία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΡΙΜΑΝΑΚΗ Α.Ε. που με τη σειρά της προσδοκεί να ωφεληθεί από την πώληση διαφημιστικών banners στην ιστοσελίδα www.troxoikaitir.gr


Υπογραμμίζουμε, ότι η καταχώρηση των Μεταφορικών επιχειρήσεων είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και, όσες μεταφορικές επιχειρήσεις έχουν τη δική τους ιστοσελίδα, θα μπορούν με κλικ πάνω στην επωνυμία τους στον ηλεκτρονικό κατάλογο, να δέχονται τον επισκέπτη της ιστοσελίδας του περιοδικού, γεγονός που θα συμβάλλει στην αύξηση της επισκεψιμότητας και των ιστοσελίδων των μεταφορικών επιχειρήσεων με όλα τα πλεονεκτήματα που αυτό συνεπάγεται. Και πάντως, η εταιρεία ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΡΙΜΑΝΑΚΗ ΑΕ, ούτε σε επαφή με τα δύο ενδιαφερόμενα μέρη θα έρχεται, ούτε φυσικά θα μεσολαβεί κατά κανένα απολύτως τρόπο, ούτε, τέλος θα χρησιμοποιηθούν προσωπικά δεδομένα, αφού άλλωστε, δεν χρειάζονται. Αυτό που τώρα χρειαζόμαστε, είναι η επωνυμία της μεταφορικής, διεύθυνση και στοιχεία επικοινωνίας (τηλ/νο, fax, e-mail και ιστοσελίδα, αν υπάρχει), καθώς και μια σύντομη περιγραφή των φορτηγών, δηλαδή το ωφέλιμο τονάζ τους, την κατηγορία τους (κοινού φόρτου, ψυγείο, γερανοφόρο, πάτωμα-κοντέϊνερ, βυτίο ή άλλο. Αυτά τα στοιχεία, θα τα καταχωρήσουμε σε μια φόρμα που ετοιμάζουμε και την οποία θα αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας, ώστε να γίνεται εύκολα η αναζήτηση των φορτηγών σας από τους ενδιαφερόμενους φορτωτές-πελάτες. Στείλτε τα στο e-mail info@agrimanaki.com ή στο fax 210 3608131.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να ανταποκριθείτε άμεσα και να καταχωρηθείτε στον ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, για «Περισσότερα φορτία - Λιγότερα άφορτα χιλιόμετρα».
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κα. Θάλεια Αγριμανάκη. Τηλ. 210 3602326, 210 3609848, E-mail: info@agrimanaki.com

PreviousNext