Τροχοί & TIR

Ηλεκτρικός τράκτορας για terminal

Η Kalmar, η εταιρεία μέλος του ομίλου Cargotec, παρουσίασε την πλήρως ηλεκτρική εκδοχή του Ottawa T2, του δημοφιλούς της τράκτορα που προορίζεται για χρήση σε αποθήκες εμπορευματικών σταθμών, σε con
Δευτέρα 21/05/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Kalmar, η εταιρεία μέλος του ομίλου Cargotec, παρουσίασε την πλήρως ηλεκτρική εκδοχή του Ottawa T2, του δημοφιλούς της τράκτορα που προορίζεται για χρήση σε αποθήκες εμπορευματικών σταθμών, σε container terminals και σε άλλες εφαρμογές όπου απαιτούνται μικρής απόστασης μεταφορές κλειστού τύπου, αν και σε ορισμένες χώρες αυτοί οι τράκτορες παίρνουν άδεια για κίνηση και σε δρόμους.

Ο νέος τράκτορας ονομάζεται Kalmar Ottawa Electric Terminal Tractor και διαθέτει ηλεκτροκινητήρα και μπαταρίες ιόντων λιθίου, οι οποίες φορτίζονται μερικώς κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων εργασίας. Ο Ottawa Electric Terminal Tractor, όχι μόνο μειώνει το κόστος των «τρακτορεύσεων», αλλά είναι και πιο εύκολος τόσο στο χειρισμό όσο και στη συντήρησή του. Επιπλέον, παράγει χαμηλότερα επίπεδα θορύβου, δονήσεων και θερμοκρασίας, αλλά το σημαντικότερο είναι πως δεν εκπέμπει ρύπους, καθιστώντας τη δουλειά του χειριστή του πιο εύκολη και -κυρίως- περισσότερο υγιεινή.

PreviousNext