Τροχοί & TIR

Ενοικιαζόμενα Renault στα IKEA

Η Renault MOBILITY (ενοικιάσεις) και η IKEA France υπέγραψαν μια νέα συνεργασία προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα καινοτόμο σύστημα ενοικίασης αυτοκινήτων, διαθέσιμων 24 ώρες την ημέρ
Σάββατο 12/05/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Renault MOBILITY (ενοικιάσεις) και η IKEA France υπέγραψαν μια νέα συνεργασία προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα καινοτόμο σύστημα ενοικίασης αυτοκινήτων, διαθέσιμων 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η self-service υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτων της Renault MOBILITY έκανε πρεμιέρα στο κατάστημα IKEA Paris-Villiers, ενώ μέχρι τον προσεχή Σεπτέμβριο θα έχει υιοθετηθεί από όλα τα καταστήματα της IKEA στη Γαλλία. Συνολικά, σχεδόν 300 ΙΧ και επαγγελματικά οχήματα (Trafic, Kangoo, Kangoo Z.E. και ZOE) θα είναι διαθέσιμα για το κοινό. Αρχικά, μαζί με τα συμβατικής τεχνολογίας οχήματα θα υπάρχουν και ηλεκτρικά, αλλά από το 2020 ο στόλος θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητος.

Υπενθυμίζουμε, κλείνοντας, πως η Renault MOBILITY δραστηριοποιείται ήδη στη Γαλλία στην ενοικίαση αυτοκινήτων. Μέσω της εφαρμογής της για smartphones, οι πελάτες μπορούν εύκολα και γρήγορα να νοικιάσουν το αυτοκίνητο που τους ενδιαφέρει, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 7 ευρώ την ώρα.

Στο ίδιο τεύχος #362

PreviousNext