Τροχοί & TIR

ΧΑΜΑΚΙΩΤΗΣ Α.Ε.: Πανόραμα Λεωφορείων

Δεκάδες λεωφορεία όλων των κατηγοριών και για κάθε επιβατική εφαρμογή, όταν βρίσκονται όλα συγκεντρωμένα στον ίδιο χώρο, σίγουρα συνιστούν την πρώτη επιλογή για τον ενδιαφερόμενο πελάτη. Ο λόγος γίν
Κυριακή 29/01/2023 - 08:02
Κοινοποίηση στα Social Media

Δεκάδες λεωφορεία όλων των κατηγοριών και για κάθε επιβατική εφαρμογή, όταν βρίσκονται όλα συγκεντρωμένα στον ίδιο χώρο, σίγουρα συνιστούν την πρώτη επιλογή για τον ενδιαφερόμενο πελάτη.

Ο λόγος γίνεται για την εταιρεία Χαμακιώτης Α.Ε. στον Ασπρόπυργο, η οποία, πρόσφατα, προέβη στην εξαγορά γνωστής επιχείρησης της Βόρειας Ελλάδας με το ίδιο αντικείμενο, την πώληση δηλαδή μεταχειρισμένων λεωφορείων. Μετά τη στοχευμένη αυτή επιχειρηματική κίνηση, η Χαμακιώτης Α.Ε. αναδεικνύεται σήμερα σε κορυφαίο κέντρο εμπορίας λεωφορείων στην Ελλάδα, προσφέροντας μια τεράστια ποικιλία λεωφορείων από τα μικρά 9θέσια μέχρι τα 50άρια τουριστικά ή και μεγαλύτερα ακόμη.

Μεταχειρισμένα και καινούργια

Πρόκειται για αυτοκίνητα μεταχειρισμένα, σχετικά πρόσφατα μοντέλα, αλλά και καινούργια, εισαγωγής της εταιρείας Χαμακιώτη από τον Ρουμάνο κατασκευαστή CENTO GROUP.

Η φίρμα CENTO GROUP είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της Mercedes-Benz και δουλεύει πάνω σε πλαίσια της γερμανικής μάρκας ακολουθώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους αμαξοποίησης και στη βάση των κανόνων που ορίζουν οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί ασφάλειας.

Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Ιανουαρίου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος #416

PreviousNext