Τροχοί & TIR

ΑΑΔΕ: Διασύνδεση POS - Ταμειακών: Διαθέσιμα τα προσυμπληρωμένα αρχεία επιχειρήσεων για τη δήλωση στο μητρώο εγκαταστατών

Έως την 1η Απριλίου 2024, πρέπει να δηλωθούν τα προγραμματισμένα ραντεβού, τα οποία πρέπει να υλοποιηθούν εντός Απριλίου.
Τετάρτη 20/03/2024 - 12:35
Κοινοποίηση στα Social Media

Διαθέσιμη είναι η δυνατότητα, που παρέχει η εφαρμογή της ΑΑΔΕ προς τους επαγγελματίες, οι οποίοι παρέχουν τεχνική υποστήριξη στις επιχειρήσεις, για τη διασύνδεση POS - ταμειακών μηχανών, να κατεβάσουν αρχεία excel, με στοιχεία δηλωθέντα από τους ίδιους, μέσω του εντύπου Δ11, για το αν η ταμειακή είναι ενεργή. 

Υπενθυμίζεται ότι, την περασμένη Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024, τέθηκε σε λειτουργία το Μητρώο Παρεχόμενων Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης. Οι τεχνικοί εγκατάστασης και υποστήριξης ΦΗΜ θα πρέπει να καταχωρήσουν στην πλατφόρμα αυτή τα προγραμματισμένα ραντεβού με τις επιχειρήσεις που είναι υπόχρεες για διασύνδεση των ταμειακών συστημάτων τους με τα POS. 

Επίσης, έως την 1η Απριλίου 2024, πρέπει να δηλωθούν τα προγραμματισμένα ραντεβού, τα οποία πρέπει να υλοποιηθούν εντός Απριλίου. 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στη διαδρομή myAADE > Εφαρμογές > Λοιπές Υπηρεσίες.

PreviousNext