Τροχοί & TIR

Αγοράζει 250.000 οχήματα. Συμφωνία SIXT και Stellantis

Έως και 250.000 οχήματα τελευταίας γενιάς Stellantis (ευρεία γκάμα από εμβληματικές μάρκες και κατηγορίες οχημάτων) θα εμπλουτίσουν τον στόλο ενοικιαζόμενων οχημάτων της SIXT σε όλη την Ευρώπη και τ
Τρίτη 23/01/2024 - 16:38
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: Stellantis
φωτό: Stellantis

Έως και 250.000 οχήματα τελευταίας γενιάς Stellantis (ευρεία γκάμα από εμβληματικές μάρκες και κατηγορίες οχημάτων) θα εμπλουτίσουν τον στόλο ενοικιαζόμενων οχημάτων της SIXT σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική έως το 2026.

Πάροχος premium υπηρεσιών κινητικότητας η SIXT και η Stellantis, μια από τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο, ανακοινώνουν ότι έχουν έρθει σε μια συμφωνία πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ βάσει της οποίας η SIXT θα μπορούσε να αγοράσει έως και 250.000 οχήματα για τον στόλο ενοικιαζόμενων οχημάτων της σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική τα επόμενα τρία χρόνια. Οι πρώτες σημαντικές παραδόσεις θα πραγματοποιηθούν ήδη από το πρώτο τρίμηνο του 2024 και θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Οι πελάτες της SIXT θα επωφεληθούν από μια ελκυστική επιλογή οχημάτων της Stellantis συμπεριλαμβανομένων των Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS Automobiles, Fiat, Jeep®, Lancia, Opel, Peugeot, Ram, Vauxhall και Maserati. Οι παραδόσεις θα περιλαμβάνουν μια ποικιλία κατηγοριών, από αυτοκίνητα πόλης έως SUV, βαν και επιβατικά 7 και 9 θέσεων καθώς και μια πλήρη γκάμα με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες λογισμικού και τεχνολογίας infotainment.

Επιπλέον, η Stellantis και η SIXT θα διερευνήσουν επίσης πιθανές ευκαιρίες συνεργασίας σε διάφορες περιοχές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Mobilisights, των δεδομένων της Stellantis (DaaS) για την παροχή και ανάπτυξη πακέτων δεδομένων για ανάπτυξη και αδειοδότηση καινοτόμων προϊόντων, εφαρμογών και υπηρεσιών από επιχείρηση σε επιχείρηση που θα είναι διαθέσιμα στη SIXT.

Μεταξύ αυτών και τα δεδομένα τηλεματικικής, όπως η στάθμη καυσίμου και τα χιλιόμετρα, τα οποία θα μεταδίδονται αυτόματα στη SIXT όταν επιστρέφεται ένα όχημα. 

 

PreviousNext