Τροχοί & TIR

Ανακαλύψτε την πρωτοποριακή αξιοπιστία

Η βλάβη του εξοπλισμού, το κόστος καυσίμου και η διαχείριση των οικονομικών αποτελούν προκλήσεις που απαιτούν ευελιξία για μια κατασκευή. Οι ειδικοί της Chevron αντιλαμβάνονται τις προκλήσεις που εν
Παρασκευή 10/03/2017 - 11:39
Κοινοποίηση στα Social Media

Η βλάβη του εξοπλισμού, το κόστος καυσίμου και η διαχείριση των οικονομικών αποτελούν προκλήσεις που απαιτούν ευελιξία για μια κατασκευή.

Οι ειδικοί της Chevron αντιλαμβάνονται τις προκλήσεις που ενέχει ο τομέας των κατασκευών και μπορούν να συνεργαστούν μαζί σας ώστε να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την αξιοπιστία και την αποδοτικότητα του εξοπλισμού σας. Χρησιμοποιώντας τα λιπαντικά της Chevron στον κινητό εξοπλισμό σας μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητα ελαχιστοποιώντας τον δαπανηρό χρόνο που βρίσκονται εκτός λειτουργίας, έτσι ώστε να είστε σε θέση να παραδίδετε τα έργα στην ώρα τους. Με τον ισχυρό συνδυασμό εξαιρετικών λιπαντικών και εξειδικευμένων βιομηχανικών γνώσεων η εταιρεία Δ. Γ. Τσέλλος ΟΕ μπορεί να σας βοηθήσει στη μείωση του λειτουργικού κόστους, και στη βελτίωση της απόδοσης των μηχανημ'ατων σας.

Δ. Γ. Τσέλλος ΟΕ

Λιπαντικά - Ανταλλακτικά

Οδός Διρκαίου - Θέση Παραπόρτι / Θήβα 32200

Τηλ.: 22620 23153 - 22620 26645

PreviousNext