Τροχοί & TIR

Ανοίγει η Αθηνών-Θεσσαλονίκης μόνο για Ι.Χ.

Από το απόγευμα της Παρασκευής, 15 Σεπτεμβρίου.Στην κυκλοφορία, μετά από πέντε ημέρες, δίνεται η Εθνική Οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης, μόνο για αυτοκίνητα. Οι φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία «έκοψαν» στα
Παρασκευή 15/09/2023 - 16:11
Κοινοποίηση στα Social Media
αυτοκινητόδρομος αιγαιου

Από το απόγευμα της Παρασκευής, 15 Σεπτεμβρίου.
Στην κυκλοφορία, μετά από πέντε ημέρες, δίνεται η Εθνική Οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης, μόνο για αυτοκίνητα. Οι φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία «έκοψαν» στα δύο την Ελλάδα και είχαν διακόψει την κυκλοφορία.

Η ανακοίνωση:

«Αποδίδεται σήμερα στις 17:00 στην κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις, το τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, μεταξύ Α/Κ Συκουρίου και Α/Κ Γυρτώνης, που είχε αποκλειστεί λόγω της υπερχείλισης του Πηνειού ποταμού, με τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων φορέων και της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου".

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα και στις δύο κατευθύνσεις αποκλειστικά για Ι.Χ. αυτοκίνητα και οχήματα βάρους έως 3,5 τόνων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου.

Για τα βαρέα οχήματα θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση σε μεταγενέστερο χρόνο με βάση την εξέλιξη του φαινομένου και την δυνατότητα ολοκλήρωσης των ελέγχων στο σώμα της οδού, το οποίο παραμένει πλημμυρισμένο στην επίμαχη περιοχή».

 

PreviousNext