Τροχοί & TIR

Ανοίγει το μεγαλύτερο Truck Stop της Ευρώπης. Πού βρίσκεται

Ανοίγει την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου το μεγαλύτερο Parking της Ευρώπης με 650 διαθέσιμες θέσεις φορτηγών (μετά ρυμουλκούμενων), το οποίο για πρώτη φορά θα προσφέρει και νέες υπηρεσίες για τους οδηγούς
Τρίτη 30/11/2021 - 16:09
Κοινοποίηση στα Social Media

Ανοίγει την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου το μεγαλύτερο Parking της Ευρώπης με 650 διαθέσιμες θέσεις φορτηγών (μετά ρυμουλκούμενων), το οποίο για πρώτη φορά θα προσφέρει και νέες υπηρεσίες για τους οδηγούς.

Το Truck Stop βρίσκεται στο Ashford στην περιοχή του Kent της Αγγλίας, 23 χιλιόμετρα από την είσοδο του Eurotunnel και τηρεί όλες τις βασικές προδιαγραφές ασφάλειας, όπως περίφραξη με φράκτη ύψους 2,15 μέτρων και συρματόπλεγμα στην κορυφή του, ανιχνευτές κίνησης εξωτερικά και περιμετρικά του φράκτη, αυτόματη ενεργοποίηση προβολέων και βιντεοσκόπηση  του σημείου που θα παρατηρηθεί η κίνηση, κάμερες ασφαλείας παντού και περίπολοι ανδρών security με ενίσχυση των περιπολιών κατά τις νυχτερινές ώρες.

Εννοείται ότι το parking λειτουργεί 24 ώρες όλες τις μέρες του χρόνου και διαθέτει σύστημα επικοινωνίας με τα φορτηγά για τη διαθεσιμότητα των θέσεων και σε ποιο σημείο αυτές βρίσκονται για να κατευθύνονται τα φορτηγά.

Για τους οδηγούς, πέρα από τις βασικές υπηρεσίες, εστιατόριο, καφετέρια, WC, ντουζιέρες κ.λπ. προσφέρει ένα πλήρες γυμναστήριο και σαλόνια για παρακολούθηση TV και ταινιών.

PreviousNext