Τροχοί & TIR

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο λιμάνι Λαυρίου

Την απαγόρευση διέλευσης οχημάτων επί της παραλιακής οδού Κουντουριώτη και της Ακτής Α. Παπανδρέου κατά τη θερινή περίοδο 2022 αποφάσισε ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η απ
Παρασκευή 01/07/2022 - 11:04
Κοινοποίηση στα Social Media

Την απαγόρευση διέλευσης οχημάτων επί της παραλιακής οδού Κουντουριώτη και της Ακτής Α. Παπανδρέου κατά τη θερινή περίοδο 2022 αποφάσισε ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η απαγόρευση διέλευσης οχημάτων από τους κεντρικούς δρόμους του Λιμένα Λαυρίου, εντός της Χερσαίας Ζώνης, αρμοδιότητας ΟΛΛ ΑΕ για τη χρονική περίοδο από 1/7/2022 έως και 30/9/2022, για τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και κατά τις ώρες από 20:00 έως 05:00, ως ακολούθως:

• Κλείσιμο της παραλιακής οδού ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗ, από τη γωνία Κουντουριώτη και Αγ. Παρασκευής (μπροστά από το κατάστημα PORT CAFE ) έως και τη στροφή της Κουντουριώτη προς την οδό Δανουκάρα (ύψος πλατείας Καμινευτών).

• Κλείσιμο της ΛΕΩΦ. ΑΚΤΗ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ από τη στροφή της Κουντουριώτη προς την οδό Δανουκάρα (ύψος πλατείας Καμινευτών) έως και τη γωνία του πεζόδρομου του καταστήματος ΠΕΤΡΙΝΟ (στροφή προς πλατεία Ηρώων).

PreviousNext