Τροχοί & TIR

Απεβίωσε ο Μιχάλης Αδαμαντιάδης

Το νέο ΔΣ του Ε.Ε.ΣΥ.Μ.
Δευτέρα 12/05/2025 - 10:42
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Απεβίωσε ο Μιχάλης Αδαμαντιάδης, ο οποίος επί 30 συναπτά έτη υπήρξε πρόεδρος του Ελληνικού Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ).

Στην ανακοίνωση του ΕΕΣΥΜ διαβάζουμε: «Ο εκλιπών διετέλεσε από συστάσεως του ΕΕΣΥΜ και επί 30 συναπτά έτη Πρόεδρος του φορέα, ενώ ηγήθηκε πρωτοβουλιών και δράσεων που οδήγησαν στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των εθνικών μεταφορών και της εφοδιαστικής αλυσίδας. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο και ο Σύνδεσμός μας ως δικό του δημιούργημα, θα συνεχίσει να πορεύεται στις γραμμές και τις ιδέες που μας εμφύσησε, ούτως ώστε να βρίσκεται μαζί μας πάντα νοερά και οι αξίες του να αποτυπώνονται σε νέες δράσεις».

Νωρίτερα, στις 9 Μαΐου, συνεδρίασε ο ΕΕΣΥΜ και το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

  1. Πρόεδρος : Παρασκευάς Φραντζέσκος, Μέλος ΔΣ  Επιμελητηρίου Λέσβου
  2. Επίτιμος Πρόεδρος: Ιωάννης Βουτσινάς, Πρόεδρος ΚΕΕΕ & ΕΕΠ
  3. Α’ Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Κατσώχης, Πολίτικος Μηχανικός, Senior Manager   PLANET SA
  4. Β’ Αντιπρόεδρος: Απόστολος Κενανίδης , Πρόεδρος ΟΦΑΕ
  5. Γ’ Αντιπρόεδρος: Διονύσιος Θεοδωράτος, Πρόεδρος ΣΕΕΝ
  6. Οικονομικός Επόπτης: Τιμολέων Τσάμος, Μέλος ΔΣ ΕΕΠ
  7. Αναπλ. Οικον. Επόπτης: Ταξιάρχης Μαντζάνας, Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Φθιώτιδας
  8. Γενικός Γραμματέας: Καμαρινάκης Απόστολος, ΔΣ Οργ. Λιμένος  Ελευσίνας
  9. Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Μανόλης Κοτσάκης, Μέλος Επιμελητηρίου Χανίων

Μέλη: (Μιχάλης Αδαμαντιάδης, Οικονομολόγος -απεβίωσε), Σωκράτης Αναγνώστου, ΔΣ Οργανισμού Λιμένος Βόλου (ΟΛΒ), Ιωάννης Βλαδίκας, Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Πέλλας, Τριαντάφυλλος Γεμιτζάκης, Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Έβρου, Νικόλαος Γρέντζελος, Α Αντιπρόεδρος ΕΕΑ, Μιχάλης Δανδουλάκης, Υπεύθυνος ΓΕΜΗ Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, Γεώργιος Εμμανουλόπουλος, Τοπογράφος Μηχανικός, Πέτρος Λυδατάκης, Μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Δημήτριος Μαγκλάρας, Υπεύθυνος ΓΕΜΗ Επιμελητηρίου Αργολίδας, Κωνσταντίνος Σωτηράκης, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου Λέσβου και Γεώργιος Τσιβρανίδης, Μέλος ΔΣ ΟΦΑΕ.

.

Στην πρώτη συνεδρίαση εγκρίθηκαν ομόφωνα οι αιτήσεις των νέων μελών του ΕΕΣΥΜ ως φυσικά πρόσωπα των κ.κ. Διονυσίου Θεοδωράτου, Προέδρου ΣΕΕΝ και  Ευστράτιου Απέργη, ΔΣ Levante Ferries  και ανταλλάχθηκαν απόψεις αναφορικά με τον κομβικό ρόλο του Συνδέσμου στις συνολικές εθνικές προσπάθειες ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού των ελληνικών μεταφορών, καθώς και τους βασικούς άξονες προτεραιοτήτων και τον προγραμματισμό δράσεών του τα επόμενα χρόνια.

PreviousNext