Τροχοί & TIR

Αποκλεισμός αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. από τον κόμβο Κλειδιού έως τον κόμβο Ν. Αγαθούπολης (Μεθώνης)

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας εφαρμόζονται προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας για τον αποκλεισμό τμήματος του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα από τον Α/Κ
Τρίτη 04/04/2023 - 14:21
Κοινοποίηση στα Social Media

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας εφαρμόζονται προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας για τον αποκλεισμό τμήματος του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα από τον Α/Κ Κλειδιού έως και τον Α/Κ Ν. Αγαθούπολης, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης της διαγράμμισης στην περιοχή εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για τις εργασίες ανακατασκευής της Γέφυρας Αλιάκμονα του βόρειου κλάδου του αυτοκινητόδρομου, μετά την απόδοσή της στην κυκλοφορία ως ακολούθως: 

• Αποκλεισμός του τμήματος του αυτοκινητόδρομου από τον Α/Κ Κλειδιού έως τον Α/Κ Ν. Αγαθούπολης (Μεθώνης) στην κατεύθυνση προς Αθήνα, την Πέμπτη 06 Απριλίου 2023 από τις 07:30 έως τις 19:30, ή νωρίτερα σε περίπτωση ολοκλήρωσης των εργασιών. 

• Ειδικότερα κατά τη διάρκεια των προαναφερόμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η κυκλοφορία θα εκτρέπεται σε εναλλακτική διαδρομή ως ακολούθως: Τα οχήματα που κινούνται επί του Αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε. από βόρεια του Α/Κ Κλειδίου (Αυτοκινητόδρομος ΑΙΓΑΙΟΥ) με κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα θα εκτρέπονται μέσω του Α/Κ Κλειδίου στην Εγνατία οδό προς Βέροια και μέσω του Α/Κ Νησελίου θα εισέρχονται στην Π.Ε.Ο. Κατερίνης - Θεσσαλονίκης (μέσω Αιγινίου), όπου στη συνεχεία θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. μέσω του Α/Κ Ν. Αγαθούπολης (Μεθώνης) στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα. 

Τα οχήματα που κινούνται επί της Εγνατίας οδού με κατεύθυνση προς Αθήνα θα εκτρέπονται από τον Α/Κ Νησελίου προς της Π.Ε.Ο. Κατερίνης - Θεσσαλονίκης (μέσω Αιγινίου) και θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. μέσω του Α/Κ Ν. Αγαθούπολης (Μεθώνης) στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα. 

• Για την υλοποίηση των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και πριν την εφαρμογή του ανωτέρω αποκλεισμού του αυτοκινητόδρομου, θα πραγματοποιηθεί επιπλέον ο αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, πριν τον Α/Κ Κλειδιού, από την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 και ώρα 14:00 έως και την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 και ώρα 07:30, ενώ θα παραμείνει σε ισχύ και μετά τη λήξη του αποκλεισμού έως το αργότερο την Παρασκευή 07 Απριλίου 2023 και ώρα 14:00. 
 

PreviousNext