Τροχοί & TIR

Αποκλεισμός κυκλοφορίας από κόμβο Αθήναιου έως κόμβο Μεγαλόπολης. Εκτροπή οχημάτων

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας αποφάσισε τις παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη, από τον Ανισόπεδο Κ
Δευτέρα 20/11/2023 - 16:20
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: Μορέας ΑΕ
φωτό: Μορέας ΑΕ

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας αποφάσισε τις παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Αθήναιου (χ/θ 178,1) έως και τον Ανισόπεδο Κόμβο Μεγαλόπολης (χ/θ 188,2) και στις δύο κατευθύνσεις, εδαφικής αρμοδιότητας της Δ.Α. Αρκαδίας: 

- Από την Τετάρτη 22-11-2023 και από ώρα 21:00 έως την Πέμπτη 23-11-2023 και ώρα 06:00, ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ανωτέρω τμήμα της εν λόγω οδού. 

- Καθ΄ όλη τη διάρκεια του αποκλεισμού, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στις δύο κατευθύνσεις θα εκτρέπεται στην (Παλαιά) Εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας. 

Για τις ανάγκες της εκτροπής απαιτούνται ρυθμίσεις στους εξής Ανισόπεδους Κόμβους: 

α. Αθήναιου (απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίως ρεύματος στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην Παλαιά Εθνική Οδό) 

β. Μεγαλόπολης (απαγόρευση εισόδου και αποκλεισμός του κυρίως ρεύματος στην κατεύθυνση προς Αθήνα και εκτροπή της κυκλοφορίας στην Παλαιά Εθνική Οδό).

PreviousNext