Τροχοί & TIR

Αποκλεισμός κυκλοφορίας από τον Α/Κ Βέροιας έως τον Α/Κ Πολυμύλου

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας θα εφαρμόσει προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας Οδού λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμο
Τετάρτη 27/07/2022 - 10:01
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας θα εφαρμόσει προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας Οδού λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας).

Συγκεκριμένα, αποφάσισε:

Α. Τον αποκλεισμό της κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων κατά τις ημέρες, Πέμπτη 28-07-2022, Τρίτη 02-08-2022 και Πέμπτη 04-08-2022 στο οδικό τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον Α/Κ Βέροιας έως τον Α/Κ Πολυμύλου, με έναρξη αποκλεισμού της κυκλοφορίας, από τη χρονική στιγμή διέλευσης του εν λόγω συρμού από τον Α/Κ Βέροιας (πιθανολογούμενη ώρα από 07:00΄ έως 07:15΄), έως τη χρονική στιγμή διέλευσης και του τελευταίου οχήματος του συρμού, από τον Α/Κ Πολυμύλου (πιθανολογούμενη ώρα από 08:00΄ έως 08:15΄).

Β. Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, τα οχήματα που θα εξέλθουν της Εγνατίας Οδού στον Α/Κ Βέροιας, θα συνεχίσουν τον προορισμό τους προς Κοζάνη διαμέσου της Ν.Π.Ο. Βέροιας - Νάουσας και της Ε.Ο. Βέροιας - Έδεσσας - Δρεπάνου και επανείσοδος αυτών στην Εγνατία Οδό μέσω του Α/Κ Κοίλων Κοζάνης.

PreviousNext