Τροχοί & TIR

Αποκλεισμός κυκλοφορίας και παρακάμψεις στην Ε.Ο. Καλύβια-Ανάβυσσος

Πόσο θα διαρκέσουν οι εργασίες.
Τετάρτη 10/07/2024 - 10:39
Κοινοποίηση στα Social Media

Μακράς διάρκειας κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν στην Ε.Ο. Καλύβια-Ανάβυσσος λόγω έργων αποχέτευσης και προβλέπεται αποκλεισμός κυκλοφορίας και παρακάμψεις των οχημάτων.

Συγκεκριμένα, με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, εγκρίθηκαν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

1. Κατάληψη του οδοστρώματος της οδού 28ης Οκτωβρίου (Ε.Ο. 23 Καλύβια - Ανάβυσσος) από τη συμβολή της με την οδό Μακρυγιάννη (συμπεριλαμβάνεται ο κόμβος 28ης Οκτωβρίου - Μακρυγιάννη) έως τη συμβολή της με την οδό Κόλλια (δεν συμπεριλαμβάνεται ο κόμβος 28ης Οκτωβρίου - Κόλλια) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Από τον αποκλεισμό της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού 28ης Οκτωβρίου εξαιρούνται τα οχήματα του εργοταξίου.

2. Για τα οχήματα που κινούνται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου με κατεύθυνση προς Ανάβυσσο προβλέπεται παράκαμψη της κυκλοφορίας αριστερά στην οδό Κόλλια, δεξιά στην οδό Νικολάκη, δεξιά στην οδό Σιδέρη και αριστερά στην οδό 28ης Οκτωβρίου για να κατευθυνθούν προς Ανάβυσσο.

3. Για τα οχήματα που κινούνται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου με κατεύθυνση προς το κέντρο των Καλυβίων προβλέπεται παράκαμψη της κυκλοφορίας δεξιά στην οδό Σιδέρη, αριστερά στην οδό Νικολάκη, αριστερά στην οδό Κόλλια και δεξιά στην οδό 28ης Οκτωβρίου για να κατευθυνθούν προς το κέντρο των Καλυβίων.

Σύμφωνα με τον ανάδοχο του έργου, ο χρόνος που απαιτείται για την εκτέλεση των σχετικών εργασιών είναι τρεις μήνες.

PreviousNext