Λόγω τακτικών διελεύσεων συρμών βαρέων οχημάτων μεταφοράς ανεμογεννητριών, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Γρεβενών εκδόθηκε απόφαση σύμφωνα με την οποία θα εφαρμοστεί περιορισμός ταχύτητας (βραδυπορία) όλων των οχημάτων.
Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία θα διεξάγεται με βραδυπορία οχημάτων κατά τη διάρκεια διέλευσης, στο τμήμα Α/Κ Παναγιάς 120,8 χ/θ έως Α/Κ Δυτ. Σιάτιστας 178,3 χ/θ της Εγνατίας Οδού, Υπερμεγεθών Οχημάτων προς το Αιολικό Πάρκο «Βέρμιο» της Π.Ε. Κοζάνης, για τη μεταφορά τμημάτων ανεμογεννητριών.
Η παραπάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση τίθεται σε ισχύ κατά το χρονικό διάστημα από σήμερα 03/03/2026 έως και την 31/03/2026 σύμφωνα με το πρόγραμμα διελεύσεων που περιλαμβάνεται στη σχετική εγκεκριμένη μελέτη.