Τροχοί & TIR

ΑΘΕ: Πλήρης αποκλεισμός από τον κόμβο Μπράλου έως τον κόμβο Ροδίτσας

Θα ισχύσει μείωση κομίστρων στον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Αγίας Τριάδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
Δευτέρα 11/03/2024 - 16:23
Κοινοποίηση στα Social Media

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, με σκοπό τη διενέργεια τεχνικών εργασιών. 

Συγκεκριμένα, από αύριο Τρίτη 12 Μαρτίου στις 07:30 έως και την Πέμπτη 14 Μαρτίου στις 17:30, θα ισχύσουν ταυτόχρονα οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Φάση Α’: Πλήρης αποκλεισμός του αυτοκινητοδρόμου ΑΘΕ από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Μπράλου έως τον Α/Κ Ροδίτσας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, με την  κυκλοφορία να διεξάγεται μέσω της παράπλευρης οδού.

Φάση Β’: Πλήρης αποκλεισμός του αυτοκινητόδρομου ΑΘΕ από τον Α/Κ Ροδίτσας έως και τον Α/Κ Μπράλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται μέσω της παράπλευρης οδού.
Καθώς μεταξύ των παραπάνω κόμβων βρίσκεται και ο Η/Κ ΠΑΘΕ-Ε65, επισημαίνεται πως από την ανωτέρω κυκλοφοριακή ρύθμιση δεν επηρεάζεται η κυκλοφορία των οδηγών του Ε65 από τον Α/Κ Καρπενησίου τόσο για την κατεύθυνσή τους προς Αθήνα όσο και για την έξοδό τους από τον Α/Κ Μπράλου.

Τέλος, κατά τη διάρκεια των άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει μείωση κομίστρων στον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Αγίας Τριάδας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

PreviousNext