Τροχοί & TIR

Αθρόες συλλήψεις διακινητών

Συνεχίστηκαν και χθες συλλήψεις αλλοδαπών και ημεδαπών διακινητών σε Έβρο και Ηγουμενίτσα με τη χρήση φορτηγών αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα, στην Εγνατία Οδό Κήπων - Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμ
Τρίτη 01/02/2022 - 13:28
Κοινοποίηση στα Social Media
Φωτό: Αρχείο Ελληνικής Αστυνομίας
Φωτό: Αρχείο Ελληνικής Αστυνομίας

Συνεχίστηκαν και χθες συλλήψεις αλλοδαπών και ημεδαπών διακινητών σε Έβρο και Ηγουμενίτσα με τη χρήση φορτηγών αυτοκινήτων.

Συγκεκριμένα, στην Εγνατία Οδό Κήπων - Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν ημεδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (φωτό) μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Επίσης, στη σύλληψη ενός 56χρονου προέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφάλειας του λιμένα στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο 56χρονος οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε στον χώρο του επικαθήμενου αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα - επικαθήμενο.

PreviousNext