Τροχοί & TIR

Αυτοκινητόδρομος ΑΘΕ: Αποκλεισμός μεταξύ Κόμβου Λογγού και Δυτικού Ημικόμβου Καμένων Βούρλων

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού.
Δευτέρα 01/04/2024 - 14:11
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό: Νέα Οδός
φωτό: Νέα Οδός

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. με σκοπό την εκτέλεση τεχνικών εργασιών από σήμερα, Δευτέρα 1 Απριλίου έως και το Σάββατο 27 Απριλίου 2024, ως εξής:

Φάση Α: Πλήρης αποκλεισμός του αυτοκινητόδρομου ΑΘΕ, από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Λογγού στο 166ο χλμ. έως και τον Δυτικό Ημικόμβο (Η/Κ) Καμένων Βούρλων στο 180ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού.
Ταυτόχρονα, θα ισχύσει αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του αυτοκινητόδρομου στον Α/Κ Λογγού στο 165,8ο χλμ. και στον Α/Κ Λατομείου, στο 172,64ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Φάσης Α΄ θα είναι μακράς διαρκείας, με εφαρμογή καθ’ όλο το 24ωρο, από Δευτέρα και ώρα 07:30 π.μ. έως το Σάββατο και ώρα 14:00 μ.μ.

Φάση Β: Πλήρης αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από το 164,5ο χλμ. έως το 165,6ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της φάσης Β’ θα είναι μακράς διαρκείας, με εφαρμογή καθ’ όλο το 24ωρο, από Σάββατο στις 14:00 έως και τη Δευτέρα στις 07:30.

Σημειώνεται ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και των δυο φάσεων θα υλοποιούνται εναλλάξ κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

Τέλος, κατά τις ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν μειωμένα κόμιστρα στον Μετωπικό και Πλευρικό Σταθμό Διοδίων Τραγάνας.

PreviousNext