Βομβαρδίστηκε το Κέντρο Logistics του Ν. Παπαθανασίου

Παρ, 11/03/2022 - 13:24
Φωτό: ELTON GROUP

Ο Όμιλος ELTON με λύπη του ενημερώνει τους μετόχους μας και το ευρύτερο επενδυτικό κοινό ότι το κέντρο logistics που φιλοξενούσε τις αποθηκευτικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία έχει καταστραφεί από βομβαρδισμούς.

Οι εγκαταστάσεις ήταν μέρος του 30.000 τ.μ 3PL Operator, κέντρου υλικοτεχνικής υποστήριξης στην περιοχή του Κιέβου και στέγαζε προϊόντα για την τοπική αγορά, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ομίλου και συνεχίζει: «Δεν έχουμε πληροφορίες για την ακριβή ημερομηνία και ώρα της επίθεσης. Θέλουμε να επισημάνουμε ότι τα κεντρικά μας γραφεία επιχειρήσεων δεν έχουν επηρεαστεί από το χτύπημα, αφού έχουν εκκενωθεί για λόγους ασφαλείας, καθώς η κύρια προτεραιότητά μας είναι η προστασία και η ασφάλεια των ανθρώπων μας και των οικογενειών τους.

«Οι ελπίδες μου και οι προσευχές είναι για να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης πριν γίνουμε μάρτυρες περισσότερου πόνου και απελπισίας», ανέφερε ο ιδρυτής του Ομίλου ELTON, κ. Νέστορας Παπαθανασίου.

«Αυτή η νέα εξέλιξη για την εταιρεία μας δεν αναμένεται να επηρεάσει σημαντικά τη συνολική οικονομική ευρωστία του Ομίλου μας καθώς λαμβάνουμε πάντα όλα τα μέτρα για τη διασφάλιση της οικονομικής μας θέσης και του εφοδιασμού των πελατών μας έναντι όλων των ζητημάτων και των απειλών. Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε στενά την κατάσταση, αξιολογώντας τον αντίκτυπό της στις ευρύτερες δραστηριότητές μας, ενώ παραμένουμε δεσμευμένοι να υποστηρίξουμε τους συναδέλφους μας και όσους έχουν ανάγκη αυτή τη δύσκολη στιγμή», καταλήγει η ανακοίνωση του Ομίλου ELTON.

Ο Όμιλος ELTON εδρεύει στον Αυλώνα Αττικής με την επωνυμία ELTON International Trading Company S.A. και διαθέτει παραρτήματα στη Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία, Βουλγαρία και Ουκρανία.