Τροχοί & TIR

Βραβείο για το πρόγραμμα MAN CustomerFirst

Το πρόγραμμα εξυπηρέτησης πελατών «CustomerFirst» της MAN κέρδισε το βραβείο αριστείας «German Excellence Award 2018», το οποίο απονέμεται σε γερμανικές εταιρείες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα των
Κυριακή 18/02/2018 - 14:06
Κοινοποίηση στα Social Media

Το πρόγραμμα εξυπηρέτησης πελατών «CustomerFirst» της MAN κέρδισε το βραβείο αριστείας «German Excellence Award 2018», το οποίο απονέμεται σε γερμανικές εταιρείες που ξεχωρίζουν για την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Φέτος, η MAN Truck & Bus αναδείχθηκε πρώτη στην κατηγορία «Products & Services - Customer Support», χάρη στο πρόγραμμα «CustomerFirst» που αναπτύχθηκε από την MAN Truck & Bus, με σκοπό να καταγράφονται συστηματικά τα δεδομένα ικανοποίησης πελατών, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τα αποτελέσματα ανεβαίνουν σε μία online «πύλη» πληροφόρησης και είναι διαθέσιμα από την επόμενη ημέρα, ώστε οι αποφάσεις να παίρνονται από τις εταιρείες με βάση δεδομένα που λαμβάνονται σχεδόν σε πραγματικό χρόνο.

Το βραβείο «German Excellence Award» παρουσιάζεται κάθε χρόνο από το Γερμανικό Ινστιτούτο Ποιότητας Υπηρεσιών και το περιοδικό «DUB Unternehmer».

PreviousNext