Τροχοί & TIR

Διαγωνισμός προμήθειας ηλεκτροκίνητων οχημάτων από τον Δήμο Καλλιθέας

Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών.
Παρασκευή 26/07/2024 - 12:45
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Ο Δήμος Καλλιθέας διακηρύσσει Ανοικτό (επαναληπτικό) Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό με τίτλο: «Δήμος Καλλιθέας – Ολοκληρωμένες Δράσεις Ηλεκτροκίνησης, Υποέργο 1» ενδεικτικού προϋπολογισμού 2.853.035,40 ευρώ € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής ανά τμήμα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Υποέργου 1 της Πράξης με τίτλο «Δήμος Καλλιθέας – Ολοκληρωμένες Δράσεις Ηλεκτροκίνησης» περιλαμβάνεται η προμήθεια των κάτωθι: 

- Δύο (2) Ηλεκτροκίνητων Επιβατικών Οχημάτων τύπου SUV, πέντε (5) θέσεων. Τα ηλεκτροκίνητα Οχήματα θα χρησιμοποιούνται από τις Υπηρεσίες του Δήμου για τη μεταφορά προσωπικού σε προγραμματισμένες επισκέψεις, εργασίες, αυτοψίες, ανάλογα με τις εκάστοτε υποχρεώσεις όπως αυτές θα προγραμματίζονται.

- Δύο (2) Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων Ειδικών Χρήσεων τύπου Pick up με ανατροπή ψηλή περίφραξη στο τμήμα της καρότσας. Τα ηλεκτροκίνητα Οχήματα Ειδικών Χρήσεων θα χρησιμοποιούνται από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου για την συλλογή, αποκομιδή και απόρριψη απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων. 

- Τριών (3) Ηλεκτροκίνητων Λεωφορείων με συνολικό μήκος περίπου 6,0 m, χωρητικότητας τουλάχιστον 29 επιβαινόντων (συμπεριλαμβανομένου της θέσης του οδηγού) και με μία (1) θέση ΑμΕΑ. Τα ηλεκτροκίνητα Λεωφορεία θα χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των αναγκών μεταφοράς ομάδων πολιτών και επισκεπτών, για συγκεκριμένες διαδρομές εντός του αστικού ιστού και θα υποβοηθήσει στην επίλυση της κυκλοφοριακής συμφόρησης, ενώ μπορεί να έχει χρήση και σε μεταφορές μαθητών και άλλων ομάδων του πληθυσμού. 

- Ενός (1) Ηλεκτροκίνητου Μηχανήματος Οδοκαθαρισμού (Πλυστικό). Το Ηλεκτροκίνητο Μηχάνημα θα χρησιμοποιείται από την αρμόδια Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου επικουρικά για την ενίσχυση της καθαριότητας κοινοχρήστων οδών πριν ή και μετά την επέμβαση των Οχημάτων Οδοκαθαρισμού με σάρωθρα. Επίσης, θα χρησιμοποιείται για καθαριότητα των κάδων περισυλλογής και ειδικών επιλεγμένων περιοχών. 

- Ενός (1) Ηλεκτροκίνητου Μηχανήματος Οδοκαθαρισμού (Σάρωθρο). Το Ηλεκτροκίνητο Μηχάνημα θα χρησιμοποιείται από την αρμόδια Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου, για τον καθαρισμό κοινοχρήστων οδών που λόγω της χρήσης τους (λαϊκές, εκδηλώσεις, κ.λπ.) απαιτούν αυξημένη φροντίδα και μέριμνα υγιεινής, με σκοπό την ενίσχυση της προστασίας της υγείας όλων των πολιτών και επισκεπτών. 

- Ενός (1) Ηλεκτροκίνητου μικρού φορτηγού Οχήματος, με ανατροπή. Το ηλεκτροκίνητο μικρό φορτηγό θα χρησιμοποιείται από τις Υπηρεσίες του Δήμου για την μεταφορά προσωπικού στους τόπους αυτοψίας, για τη μεταφορά υλικών, καθώς και για την εκτέλεση τεχνικών εργασιών 

- Έξι (6) Σταθμών Φόρτισης τύπου AC, ελάχιστης ονομαστικής ισχύος 22 kW. 

- Τεσσάρων (4) Σταθμών Φόρτισης τύπου DC, ελάχιστης ονομαστικής ισχύος 40 kW. 

- Ενός (1) Λογισμικού Διαχείρισης Οχημάτων και Σταθμών Φόρτισης.

Ως καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών ορίζεται η 23-08-2024 και ώρα 15:00 και ως ημερομηνία αποσφράγισης ορίζεται η 29-08-2024, και ώρα 10-00 σε εκτέλεση της απόφασης της Δ.Ε. 

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) Προμήθειες και Υπηρεσίες του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ (Διαδικτυακή Πύλη www.promitheus.gov.gr)

Πληροφορίες: Τηλ.: 213 2070300, 210 9417000, e-mail: info@kallithea.gr

PreviousNext