Τροχοί & TIR

Διακινούσε αλλοδαπούς και λαθραία τσιγάρα

Διπλά θα ήταν τα κέρδη για τον οδηγό της νταλίκας διακινώντας αλλοδαπούς, αλλά και λαθραία τσιγάρα, αν δεν έπεφτε σε έλεγχο στην Ηγουμενίτσα. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα στελ
Τρίτη 14/06/2022 - 11:56
Κοινοποίηση στα Social Media

Διπλά θα ήταν τα κέρδη για τον οδηγό της νταλίκας διακινώντας αλλοδαπούς, αλλά και λαθραία τσιγάρα, αν δεν έπεφτε σε έλεγχο στην Ηγουμενίτσα.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών στον λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο, διαπιστώθηκε η ύπαρξη πέντε αλλοδαπών, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό.

Επιπρόσθετα, εντοπίστηκαν εντός του τράκτορα, τριακόσια ενενήντα (390) πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Ακολούθησε η σύλληψη των πέντε αλλοδαπών καθώς και του 54χρονου αλλοδαπού διακινητή τους, ενώ κατασχέθηκε το φορτηγό όχημα με το επικαθήμενο, καθώς και τα ανευρεθέντα τσιγάρα.

Την προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

PreviousNext