Τροχοί & TIR

Διακοπές κυκλοφορίας στην εθνική Κομοτηνής - Αλεξανδρούπολης

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης αποφάσισε την έκδοση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ρεύμα προς Αλεξανδρούπολη στο τμήμα της Εθνικής Οδού α
Παρασκευή 10/03/2023 - 11:18
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης αποφάσισε την έκδοση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορούν την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο ρεύμα προς Αλεξανδρούπολη στο τμήμα της Εθνικής Οδού από Ι/Κ Μέστης – Ι/Κ ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής στα κατά σειρά χιλιομετρικά σημεία 1ο, 2ο, 4ο, 6ο, 8ο, 9ο, 10ο, 14ο, 16ο, 20ο, 22ο, 24ο και 27ο, τμήματος οδού που αστυνομεύεται από το Τ.Τ. Κομοτηνής, κατά τη διάρκεια διέλευσης βαρέως τύπου οχημάτων για την μεταφορά βαρέως Βιομηχανικού Εξοπλισμού από την Π.Ε. Έβρου στην Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τη διάρκεια της διακοπής κυκλοφορίας στα παραπάνω χιλιομετρικά σημεία του τμήματος της Εθνικής Οδού από Ι/Κ Μέστης – Ι/Κ ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, θα πραγματοποιείται από παρακείμενες οδούς. Προς τούτο θα τοποθετούνται σε κατάλληλα σημεία οικείες πινακίδες με μέριμνα της εταιρείας μεταφοράς «HERMES HEAVY HAULAGE @ LIFTING GROUP».

Το ακριβές χρονικό διάστημα πραγματοποίησης της μεταφοράς του βαρέως Βιομηχανικού Εξοπλισμού θα γνωστοποιείται – καθορίζεται εγγράφως τουλάχιστον 48ώρες πριν την ημέρα πραγματοποίησης σε συνεννόηση με το Αστυνομικό Τμήμα Σαπών και το Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής κατά λόγο αρμοδιότητας και να γνωστοποιείται εγγράφως στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης.

Μετά το πέρας του συνόλου της μεταφοράς του βαρέως Βιομηχανικού Εξοπλισμού από τα προαναφερθέντα χιλιομετρικά σημεία η οδός θα αποδίδεται στην κυκλοφορία, απόλυτα καθαρή από ξένες ύλες.

Για κάθε άλλη έκτακτη κυκλοφοριακή ρύθμιση (επιπλέον προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, μονοδρόμηση κ.λ.π.), καθώς και για τις εκτροπές της κυκλοφορίας που θα απαιτηθούν κατά την υλοποίηση της ειδικής μεταφοράς στο τμήμα του οδικού δικτύου από όρια Π.Ε. Έβρου/Π.Ε. Ροδόπης - Εθνικής Οδού Βελκίου – Σαπών – Ι/Κ ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής, η Αστυνομία θα προβεί στην έγκαιρη ενημέρωση των χρηστών των οδών με απώτερο σκοπό την πρόληψη και αποτροπή τροχαίου ατυχήματος.

PreviousNext