Τροχοί & TIR

Διακοπή κυκλοφορίας και ρυθμίσεις στην Παιανίας - Μαρκόπουλου

Λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αναλήψεως Κορωπίου από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης καθ' όλη τη διάρκεια τ
Τρίτη 31/05/2022 - 13:25
Κοινοποίηση στα Social Media

Λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αναλήψεως Κορωπίου από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου στις 01/06/2022 και 02/06/22, σε ολόκληρο το πλάτος του οδοστρώματος της Λ. Βασ. Κων/νου και στα δύο ρεύματα αυτής από τη συμβολή της με την οδό Αττικής έως τη συμβολή της με την οδό Βάρης – Κορωπίου, περιοχής Δήμου Κρωπίας.

Το χρονικό διαστήματα των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθεί, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση της Αστυνομίας.

Η κίνηση των οχημάτων κατά τη διάρκεια της διακοπής κυκλοφορίας θα διεξάγεται ως ακολούθως:

α) ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ από ΠΑΙΑΝΙΑ προς ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ Λ. Βασ. Κων/νου - αριστερά οδό Αττικής - Παλαιά Περιφερειακή Κορωπίου.

β) ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ από ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ προς ΠΑΙΑΝΙΑ Λ. Βασ. Κων/νου - δεξιά Αναπαύσεως - Παλαιά Περιφερειακή Κορωπίου - οδός Αττικής - Λ. Βασ. Κων/νου.

PreviousNext