Τροχοί & TIR

Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών Θεσσαλονίκης

Με απόφαση της διεύθυνσης αστυνομίας Φθιώτιδος και Πιερίας ισχύει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων ανεξάρτητους χρήσεως αν
Τετάρτη 08/02/2023 - 10:00
Κοινοποίηση στα Social Media
απαγορευτικό φορτηγών

Με απόφαση της διεύθυνσης αστυνομίας Φθιώτιδος και Πιερίας ισχύει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων ανεξάρτητους χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων από τις 8:00 το πρωί σήμερα 8 Φεβρουαρίου έως ύφεσης φαινομένων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο τμήμα του από την 121,250 Χ/Θ (όρια με Ν. Βοιωτίας) έως 400ο χλμ.


Διευκρινίζεται ότι η υποχρέωση εφοδιασμού της ανωτέρω κατηγορίας οχημάτων με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα όταν κινούνται στο οδικό δίκτυο του νομού Φθιώτιδος είναι ανεξάρτητη από την κυκλοφορία τους στο ως άνω οδικό δίκτυο.

Για το χρόνο άρσης της απαγόρευσης οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στις αστυνομικές διευθύνσεις Φθιώτιδας και Πιερίας. Τηλ.: 2231056906 και 23510 46610 αντίστοιχα.
 

PreviousNext