Τροχοί & TIR

Διερευνητικές συζητήσεις Foodlink με ΑΘΗΝΑΪΚΗ

Η ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ ανακοίνωσε σήμερα, 02/07/21, ότι βρίσκεται σε διερευνητικές επαφές και συζητήσεις με την εταιρεία "ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" η οποία δραστηριοποιείται, επίσης, στον
Παρασκευή 02/07/2021 - 12:05
Κοινοποίηση στα Social Media

Η ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ ανακοίνωσε σήμερα, 02/07/21, ότι βρίσκεται σε διερευνητικές επαφές και συζητήσεις με την εταιρεία "ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" η οποία δραστηριοποιείται, επίσης, στον χώρο των Logistics.

Σκοπός των συζητήσεων είναι η απόκτηση από την ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ποσοστού συμμετοχής στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας "ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ".

Η εταιρεία θα δημοσιοποιήσει αμέσως, προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, κάθε σημαντική εξέλιξη που τυχόν προκύψει για το θέμα αυτό.

Σημειώνεται ότι η «Αθηναϊκή» είναι μια δυναμική μεταφορική με εμπειρία μισού αιώνα, εδρεύει στον Ασπρόπυργο και διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη, Λαμία, Λάρισα, Πάτρα, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης. Διαθέτει μεγάλο στόλο φορτηγών και βαν, αποθηκευτικούς χώρους, βοηθητικό εξοπλισμό κ.α.

PreviousNext