Τροχοί & TIR

Επιπλέον απαγορεύσεις στην Αυστρία. Κλειστό τα Σάββατα το Μπρένερο

Οι αστυνομικές αρχές ελέγχου της Αυστρίας ανακοίνωσαν σήμερα επιπλέον απαγορεύσεις στην κυκλοφορία των φορτηγών πάνω από 7,5 τόνους σε αυτοκινητόδρομους και κατά τμήματα των αυτοκινητόδρομων. Οι απα
Παρασκευή 02/07/2021 - 13:11
Κοινοποίηση στα Social Media

Οι αστυνομικές αρχές ελέγχου της Αυστρίας ανακοίνωσαν σήμερα επιπλέον απαγορεύσεις στην κυκλοφορία των φορτηγών πάνω από 7,5 τόνους σε αυτοκινητόδρομους και κατά τμήματα των αυτοκινητόδρομων.

Οι απαγορεύσεις ξεκινούν αύριο, 3 Ιουλίου, και ισχύουν μέχρι 28 Αυγούστου και αφορούν τα Σάββατα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα στους αυτοκινητόδρομους Α12 και Α13 (τον Α13 ακολουθούν τα ελληνικά φορτηγά, τα οποία από την Ιταλία περνούν στην Αυστρία από το Brenner).

Επίσης, κατά τα παραπάνω Σάββατα, από 3 Ιουλίου μέχρι 28 Αυγούστου και κατά τις ίδιες ώρες, θα ισχύουν απαγορεύσεις στην κυκλοφορία των φορτηγών στους αυτοκινητόδρομους Β178 από το Lofer μέχρι το Wörgl.

  • Στον Β320 από το 4,5 χιλιόμετρο

  • Σε όλο τον Β177

  • Στον Β179 από Nassereith μέχρι Biberwier

  • Σε όλο τον Β181

Απαγόρευση ισχύει, επίσης, κατά τα παραπάνω Σάββατα και ώρες, στον αυτοκινητόδρομο Α4 από τον κόμβο Schwechat προς το σύνορο Nichelsdorf και στα δύο ρεύματα (ο αυτοκινητόδρομος Α4 συνδέει τη Βιέννη με τη Μπρατισλάβα).

PreviousNext