Τροχοί & TIR

Δημοπρατείται έργο για την ενίσχυση της ασφάλειας στον δρόμο Αγιόκαμπος - Σκλήθρο

Νέο έργο για την ενίσχυση της ασφάλειας στον δρόμο από τoν Aγιόκαμπο μέχρι το Σκλήθρο δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Δημοπρατείται έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.350.000 ευρώ με χρηματοδότηση
Τετάρτη 28/06/2023 - 15:51
Κοινοποίηση στα Social Media

Νέο έργο για την ενίσχυση της ασφάλειας στον δρόμο από τoν Aγιόκαμπο μέχρι το Σκλήθρο δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. 

Δημοπρατείται έργο συνολικού προϋπολογισμού 1.350.000 ευρώ με χρηματοδότηση από τη ΣΑΝΠ817 που περιλαμβάνει την κατασκευή τεχνικών για την ομαλή ροή των ομβρίων, νέα ασφαλτόστρωση στο τμήμα από Ρακοπόταμο έως Σκλήθρο και σημειακές παρεμβάσεις όπου υπάρχουν ζημιές στο τμήμα από Αγιόκαμπο έως Ρακοπόταμο.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκεται σταθερά δίπλα στις τοπικές κοινωνίες και τις ανάγκες των ανθρώπων. Ξέρει να σχεδιάζει, να βρίσκει εργαλεία χρηματοδότησης, να συνεργάζεται και να υλοποιεί έργα που δίνουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Σε συνεργασία με τις τεχνικές μας υπηρεσίες συνεχίζουμε με νέα έργα για την αποκατάσταση των υποδομών προσβασιμότητας, την ασφαλή επικοινωνία των ανθρώπων, την ομαλή μετακίνηση των εμπορευμάτων», δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

PreviousNext