Τροχοί & TIR

Δωρεάν μετακίνηση ανέργων ναυτικών

Δικαιούνται ηλεκτρονικές κάρτες ελεύθερης μετακίνησης, στα μέσα μαζικής μεταφοράς (Μ.Μ.Μ.) αρμοδιότητας του Ο.Α.Σ.Α., για όσο χρόνο είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους προσφερομένων για εργασία ανέργων ναυτικών του Γραφείου Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας (Γ.Ε.Ν.Ε.) Πειραιά.
Παρασκευή 26/04/2024 - 09:31
Κοινοποίηση στα Social Media

Στους άνεργους ναυτικούς εξασφαλίζεται το δικαίωμα μετακίνησης με πλήρη απαλλαγή από την καταβολή κομίστρου στα αστικά συγκοινωνιακά μέσα περιοχής αρμοδιότητας Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας- Ο.Α.Σ.Α. (Ο.ΣΥ. Α.Ε. και ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.).

Η ως άνω κατηγορία των ανέργων ναυτικών δικαιούται ηλεκτρονικές κάρτες ελεύθερης μετακίνησης, στα μέσα μαζικής μεταφοράς (Μ.Μ.Μ.) αρμοδιότητας του Ο.Α.Σ.Α., για όσο χρόνο είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους προσφερομένων για εργασία ανέργων ναυτικών του Γραφείου Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας (Γ.Ε.Ν.Ε.) Πειραιά.

Η αποζημίωση για τη μετακίνηση των δικαιούχων καλύπτεται από το Γραφείο Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας Πειραιά και υπολογίζεται με βάση τις ισχύουσες τιμές τύπων κομίστρου.

Συγκεκριμένα, ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας θα προβεί σε απολογιστική αποτίμηση με βάση τον πραγματικό αριθμό ενεργοποιήσεων προσωποποιημένων καρτών δικαιούχων πλήρους απαλλαγής από την καταβολή κομίστρου κατά τη χρονική περίοδο για την οποία πραγματοποιείται ο απολογισμός. Το συνολικό ποσό της δαπάνης για τις μετακινήσεις των δικαιούχων που αφορούν το Γραφείο Ευρέσεως Ναυτικής Εργασίας Πειραιά ανέρχεται για το έτος 2024 σε τριακόσιες δώδεκα χιλιάδες ευρώ (312.000,00 €) και υπολογίζεται με βάση την ισχύουσα τιμολογιακή πολιτική και τον αριθμό των ενεργοποιήσεων των προσωποποιημένων καρτών δικαιούχων ελεύθερης μετακίνησης για το χρονικό διάστημα ισχύος της παροχής.

PreviousNext