Τροχοί & TIR

Δρομολόγια φέρι από Θεσσαλονίκη και Καβάλα προς νησιά

Εγκρίθηκε από το υπ. Ναυτιλίας το αποτέλεσμα μειοδοτικού διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΗΜΝΟΣ – ΜΗΤΙΛΗΝΗ – ΧΙΟΣ – ΒΑΘΥ ΣΑΜΟΥ και επιστροφή. Η παραπάνω γραμμ
Πέμπτη 23/03/2023 - 11:02
Κοινοποίηση στα Social Media

Εγκρίθηκε από το υπ. Ναυτιλίας το αποτέλεσμα μειοδοτικού διαγωνισμού για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΛΗΜΝΟΣ – ΜΗΤΙΛΗΝΗ – ΧΙΟΣ – ΒΑΘΥ ΣΑΜΟΥ και επιστροφή.

Η παραπάνω γραμμή θα εκτελείται με ένα πλήρες δρομολόγιο (με επιστροφή) ανά εβδομάδα με το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΜΥΚΟΝΟΣ της εταιρείας Hellenic Seaways έναντι μισθώματος 107.463 ευρώ ανά δρομολόγιο.

Η σύμβαση ισχύει για το χρονικό διάστημα μέχρι και την 31/10/23 και δύναται να παρατείνεται για χρονικό διάστημα μέχρι και τέσσερις μήνες.

Από Καβάλα

Επίσης, με άλλο διαγωνισμό του το. Ναυτιλίας για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής ΚΑΒΑΛΑ – ΛΗΜΝΟΣ – ΜΗΤΙΛΗΝΗ – ΧΙΟΣ - ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ενέκρινε την εκτέλεση ενός δρομολογίου την εβδομάδα για το χρονικό διάστημα από 05/06/23 έως 03/09/23 (σύνολο δεκατρείς εβδομάδες), έναντι μισθώματος ποσού 84.524,00 ευρώ ανά πλήρες δρομολόγιο.

Το δρομολόγιο θα εκτελείται από το Ε/Γ- Ο/Γ πλοίο ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΜΥΚΟΝΟΣ της Hellenic Seaways. Η σύμβαση ισχύει για το χρονικό διάστημα μέχρι και την 03/09/23.

Το ίδιο πλοίο θα εκτελεί, επίσης, μια φορά την εβδομάδα τη γραμμή Καβάλα -  Λήμνος - Μυτιλήνη - Χίος - Βαθύ Σάμου - Άγιος Κήρυκος έναντι 90.082 ευρώ ανά πλήρες δρομολόγιο και για το χρονικό διάστημα μέχρι 31/10/23.

PreviousNext