Τροχοί & TIR

Ε65: Κλείνει από κόμβο Προαστίου έως κόμβο Σοφάδων (από τις 13:00). Εκτροπή κυκλοφορίας

Mε απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Καρδίτσας, σήμερα Παρασκευή (26/01/2024), από ώρα 13:00 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, για λόγους ασφαλείας, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων που λαμβάνουν
Παρασκευή 26/01/2024 - 11:36
Κοινοποίηση στα Social Media
φωτό αρχείου
φωτό αρχείου

Mε απόφαση της Δ/νσης Αστυνομίας Καρδίτσας, σήμερα Παρασκευή (26/01/2024), από ώρα 13:00 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, για λόγους ασφαλείας, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων που λαμβάνουν χώρα κατά διαστήματα (ανοιχτές συνελεύσεις πεζών αγροτών) θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Α. Διακοπή κυκλοφορίας από Α/Κ Προαστίου (97,3 χ/θ) μέχρι Α/Κ Σοφάδων (72,3 χ/θ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. 

Β. Εκτροπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στα ακόλουθα σημεία του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος Ε65, ως εξής: 

α) Α/Κ Προαστίου: 97,3 χ/θ - στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία (διακοπή της κυκλοφορίας επί του αυτοκινητοδρόμου και εκτροπή αυτής προς Επ.Ο. ΠροαστίουΑγίας Τριάδας): Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον κόμβο Προαστίου, μέσω της συνδετήριας οδού Αγίας Τριάδας με τον Ε65, προς την περιφερειακή οδό Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια κίνηση στην Επ. Οδό Προαστίου – Αγίας Τριάδας – Καρδίτσας και ακολούθως στην Ε.Ο. Τρικάλων – Καρδίτσας – Ν. Μοναστηρίου και είσοδος στον Ε65 από τον κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου). 

β) Α/Κ Σοφάδων: 72,3 χ/θ - στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Τρίκαλα (διακοπή της κυκλοφορίας επί του αυτοκινητοδρόμου και εκτροπή αυτής προς Επ.Ο. ΑνωγείουΣοφάδων): Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου) προς τη συνδετήρια οδό του Ε65 με την Ε.Ο. Ν. Μοναστηρίου – Καρδίτσας – Τρικάλων έως τέρμα (Τρίκαλα).

 

PreviousNext