Τροχοί & TIR

Εγνατία Οδός: Αποκλεισμός κυκλοφορίας από κόμβο Βέροιας έως κόμβο Πολυμύλου

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας θα εφαρμοστεί ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων κατά τις ημέρες Τρίτη 28- 11-2023 και Πέμπτη 30-11-2023 στο οδικό τμήμα της Εγνατίας
Παρασκευή 24/11/2023 - 10:22
Κοινοποίηση στα Social Media

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας θα εφαρμοστεί ο αποκλεισμός της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων κατά τις ημέρες Τρίτη 28- 11-2023 και Πέμπτη 30-11-2023 στο οδικό τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον Α/Κ Βέροιας έως τον Α/Κ Πολυμύλου.

Η έναρξη αποκλεισμού της κυκλοφορίας θα διεξαχθεί από τη χρονική στιγμή διέλευσης του συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας) από τον Α/Κ Βέροιας (πιθανολογούμενη ώρα από 07:05΄ έως 07:15΄), έως τη χρονική στιγμή διέλευσης και του τελευταίου οχήματος του συρμού, από τον Α/Κ Πολυμύλου (πιθανολογούμενη ώρα από 08:05΄ έως 08:15΄).

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, τα οχήματα που θα εξέλθουν της Εγνατίας Οδού στον Α/Κ Βέροιας, θα συνεχίσουν τον προορισμό τους προς Κοζάνη διαμέσου της Ν.Π.Ο. Βέροιας-Νάουσας και της Ε.Ο. Βέροιας-Έδεσσας-Δρεπάνου και επανείσοδος αυτών στην Εγνατία Οδό μέσω του Α/Κ Κοίλων Κοζάνης.

Κατά τη διέλευση του ανωτέρω συρμού, στο τμήμα της Εγνατίας Οδού από Α/Κ Κλειδίου έως τον Α/Κ Βέροιας, τα εν λόγω φορτηγά θα κινούνται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και θα καταλαμβάνουν μέρος της Λ.Ε.Α.. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει συνεχώς διαθέσιμη για την κυκλοφορία των λοιπών οχημάτων μία (01) λωρίδα κυκλοφορίας και σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων επί του εν λόγω τμήματος του αυτοκινητόδρομου. 

Τα ανωτέρω φορτηγά δεν θα κινούνται στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, εξαιρουμένων των απολύτως απαραίτητων περιπτώσεων (π.χ. ακινητοποιημένο όχημα στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας ή Λ.Ε.Α.).

PreviousNext