Τροχοί & TIR

Ειδοποίηση στο κινητό για τυχόν διάρρηξη του οχήματος

Θέλοντας να προσφέρει ένα ακόμα δίχτυ ασφαλείας στους ιδιοκτήτες ή διαχειριστές στόλων των αυτοκινήτων της, η Ford λανσάρει από σήμερα την καινοτόμα τεχνολογία SecuriAlert η οποία παρέχει ειδοποιήσε
Παρασκευή 11/06/2021 - 14:02
Κοινοποίηση στα Social Media

Θέλοντας να προσφέρει ένα ακόμα δίχτυ ασφαλείας στους ιδιοκτήτες ή διαχειριστές στόλων των αυτοκινήτων της, η Ford λανσάρει από σήμερα την καινοτόμα τεχνολογία SecuriAlert η οποία παρέχει ειδοποιήσεις στο κινητό τηλέφωνο σε περίπτωση που κάποιος παραβιάσει την ασφάλεια του σταθμευμένου οχήματός σας.

Χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες του αυτοκινήτου για να αναγνωρίσει τυχόν απόπειρα εισόδου σε αυτό, το SecuriAlert θα στείλει αμέσως μία ειδοποίηση (push notification) στο smartphone του ιδιοκτήτη μέσω του ενσωματωμένου μόντεμ FordPass Connect. Η εφαρμογή FordPass αποκαλύπτει, επίσης, την ώρα και τον λόγο που το SecuriAlert σήμανε συναγερμό, καθώς και την τελευταία γνωστή τοποθεσία του οχήματος. Σχετική ειδοποίηση θα σταλεί στο smartphone και στην περίπτωση που γίνει απόπειρα ανοίγματος μιας πόρτας με κλειδί.

Video URL
PreviousNext