Τροχοί & TIR

Εκτροπή κυκλοφορίας στις σήραγγες Αγ. Κωνσταντίνου και Καμένων Βούρλων

Από αύριο και μέχρι την Πέμπτη θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοινώθηκαν από το www.troxoikaitir.gr εδώ και αφορούν στο τμήμα από Α/Κ Αγ. Κωνσταντίνου (Λογγού) έως τον Δυτικό Η/Κ Κα
Δευτέρα 06/06/2022 - 15:11
Κοινοποίηση στα Social Media

Από αύριο και μέχρι την Πέμπτη θα ισχύσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοινώθηκαν από το www.troxoikaitir.gr εδώ και αφορούν στο τμήμα από Α/Κ Αγ. Κωνσταντίνου (Λογγού) έως τον Δυτικό Η/Κ Καμένων Βούρλων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον Α/Κ Αγ. Κωνσταντίνου και, μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων, να κατευθυνθούν έως τον Δυτικό Η/Κ Καμένων Βούρλων, από όπου και θα ξαναμπαίνουν στον Αυτοκινητόδρομο.

Αντίστοιχα, από την Τρίτη 21 έως και την Πέμπτη 23 Ιουνίου, από τις 08:00 έως τις 20:00, θα ισχύσει ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων στο τμήμα από Α/Κ Αγ. Κωνσταντίνου (Λογγού) έως τον Δυτικό Η/Κ Καμένων Βούρλων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα ειδοποιούνται έγκαιρα μέσω κατάλληλων προειδοποιητικών και κατευθυντήριων προσωρινών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν στον Δυτικό Η/Κ Καμένων Βούρλων και, μέσω της Περιφερειακής Οδού Αγ. Κωνσταντίνου – Καμένων Βούρλων, να κατευθυνθούν έως τον Α/Κ Αγ. Κωνσταντίνου, από όπου και θα ξαναμπαίνουν στον Αυτοκινητόδρομο.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.

PreviousNext